birumutt Mimoza-kizim ay ben öyle işlerden hiç anlamam neden bilmiyorum çokda karsıyım elim borsa filan diyor hep karşı çıkıyorum
Mimoza-kizim birumutt yani cok bi zarar olmuyo olursada 100 200 tl falaj oluyor sonra onu satmiyorsun bir sure sonrada yukseliyor ilk baslarda zarar ettigim hisselerden smdi 4 4 bin kârım var benm esim anliyor o bana al diyince alıyorum bende
6158alp birumutt borsa sabır işidir piyasayı iyi bilmek lazım.sabredersen iyi para kazanırsın ama anlamıyosan hiç bulaşma tabi
SeverusSnape birumutt bi tane 24 ayar gram alırım, kalan parayla da euro veya dolar. En son aldığımda gram 2100₺ idi. Euro 33* küsürdü.
birumutt Ogulluana vallaha dolap altlarına yatak altına kaçmış birer liraları toplayıp 85 kusuru buldum
hanimefendii birumutt Valla hiiiç belli olmaz. Hayat bize gösterdi ki bir ülke bir anda yıkımın eşiğine gelebilir. Ama altın seni üzmez.
hifakus birumutt ben daha önce altın ve dolar almıştım dolar 4 durdu çok artmadı altın 1 yıl geçmeden baya artmıştı şimdi de altın alırım param olunca
Meri-Mel birumutt Az kocamdan isterdim bir bahane ile haberi yoksa:) ben saklayamam bir şey de misal vererek söyledim 🍁😌
efelinamoms birumutt euro al hatta biriktirdigin en ufak parayla bile euro al 1 ay sonra bile kar ediyorsun