Tugce114 Kızım 8. Aydan beri yabancilamaya bana bağımlı olmaya geceleri sık sık uyanma ve çok güzel ek gıda yiyen kızım asla yemek istemiyor bugün 9 aylık oldu🥴 Sizce atak mi ne biz anlamadik kafayı yicem hep zayıfladı ciste az yapiyo bu arada 6 dış çıkardı
Asilyigit1 Tugce114 bizde de durumlar aynı uyku problemi gittikçe büyüyor diş çıkarma huzursuzluğu da var üzerinde hiç uyumuyor geceleri de çok kalkıyor bu arada daha bizim dişler patlamadı
eliff_2332 Tugce114 kızımda bugün 9 aylık oldu 8. Ayda aynılarını yaşadık gece uykuyu unuttuk yemek yemeyi istemiyor bana bagımlı oldu normalde babasına çok düşkündü onunla bile durmuyor artık bana yapışık geziyor
Tugce114 Asilyigit1 bu ay hiç kilo almamış çok canım sıkıldı valla duzelcekmi acaba çok güzel yiyordu 6 7. Ayda çok moralim bozuk
Asilyigit1 Tugce114 bizde de öyle bazen kahvaltı yapmaz bazen hiç bişey yemez gün boyu sadece emer o da sütüm az olduğundan doymuyor bile 9.ay kontrolüne gittiğimizde doktoruna soracağım normal mi bu zamanları ne yapabiliriz acaba
Ayserose Bizde 8 aylığız son 1 aydır uyku diye bişey yok. Benden ve babasından başkasına gitmiyor kendine katarak ağlıyor hadi o sorun değil ama gündüz gece uyurdu artık uyumuyor kurulu saat gibi gece saat başı kalkıyor çözüm bulamadım