Gzlky Gerçekten şu salya akmasından çok sıkıldım üstünü degişmekten hemen ıslanıyor ne yaptınız hanımlar nasıl geçer bu salya ya
aramzamzam Gzlky benim bebeğim de 3 ay 10 günlük salyalı ve bugün cok değişik bir şey duydum bugün bebeğin dayısının corabıyla silinirse gecermiş Bi tanıdık geldi bugün o söyledi yapmış gecmiş tiksindirici bişey ama böyle dedi eski zaman lafları tabi 🤷♀️
Scb Benim bebegimde 3 aylık salyası hep akıyo dis çıkarmaya hazirlikmis hep önlük takıyorum islaniyo degsitiriyorum yoksa baş edilmiyo üst baş degismeyle
Asyabhr Scb benim bebeğim iki aylık olcak bir hafta sonra salyası akıyor bu kadar erken akmasi normal mi
Mini9 NeriTugba artık elini ağzına almıyor mu yne gibi bi faydası var kehribar kolyesinin hemen hemen her bebekte görüyorum da ?
Scb 58goktugum şimdiden başlıyo ama salya akıtması kaşınması eli hep ağzında sinsili bi şekilde ellerini yiyo anca cikiyo zaten hemen çıkmaz
Dilekce19071907 Kehribar aldım ilk bi hafta yoktu ama tekrar başladı toprağa gömmek gerekliymiş denemek lazım
Sezenasli Dilekce19071907 ben yoprağada gömdüm ama bana mısın demiyo sürekli salya sürekli önlük değiştiriyorum günde neredeyse 15-20yi buluyo ve 18 aya kadar devam eder yazıyo internette 😔 daha 5 aylığız 2 aylıktan beri böyle
Dilekce19071907 Sezenasli a Sezenasli aynı şekilde iki aylıkken başladı şuan 5 aylık sürekli akıyor ben de önlük yetiştiremiyorum yaşında gider diyolardı şuan yıkıldım😂