bizdejantikizlardik Kızlar günaydın🌸 Mop pro kullanıyorum. Temizliğe başlıyor bazen 1 odayı yaptıktan sonra ama genelde 1 dk sonra felan duruyor ve kapanıyor. Bazen stanttan çıktıktan hemen sonra duruyor. Böyle bir sorunla karşılaşıp da çözebilen var mı?
Hamburgerr bizdejantikizlardik benzeri oldu bende. mesela şarjı yatak odasında duruyor. başlıyor yatak odasının 4/1 kısmını süpürüp temizlik tamamlandı diyip ya geri dönüyor yada olduğu yerde kalıyor. müşteri hizmetlerini aradım. cihazın kapağını açınca wifi ışığının yanında reset tuşu var ona iğneyle 3 sn basın makina sıfırlansın, sonra da uygulamadan cihazı silip tekrar kurun haritalamyı düzelir dedi. düzeldi.
kahvekolik_anne bizdejantikizlardik resetleyip evin haritasını tekrar çıkartın bi de öyle deneyin. Benin robotta bazen yapıyor yarıda bırakıyor ya da talimat verdiğim odadan başka odalara da gidiyor resetliyorum kendine geliyor
singlemother123 bussyy1710 şarj bağlantısında sıkıntı vardır şarj olduğuna emin olun arkaya destek koyup sıkıştırın çevrimiçine kendi döner
bizdejantikizlardik Ozooo Sorun var diye bir bildirim gelmiyor. Olduğu yerde kapanıyor. Standa elimle götürüp açıyorum.
bizdejantikizlardik Ozooo Evet göndereceğim galiba. Siz hiç gönderdiniz mi uzun sürüyor mu gelmesi acaba
Ozooo bizdejantikizlardik ben roborock kullanıyorum ben bir ara duruyordu iç kısımda mikrofon gibi yeri toz olmuş temizledim geçti
bizdejantikizlardik Hamburgerr Kapağını açtım Wi-Fi ışığı yada tuş yok benimkinde. Ama resetleyip tekrar haritalandırdım düzelmedi ☹️
Ozooo bizdejantikizlardik bmyle haznesinin kenar kısmında bi delik var hoparlör gibi çok toz vardı benimki ondan çalışılıyormuş
bizdejantikizlardik kahvekolik_anne Onu da denedim ama son bir kez daha deneyeceğim olmazsa garantiye artık.