[silindi] 66 ile hamile kaldım. 83 ile doğuma girdim. Şu an 65-66 kilo arasında gidip geliyorum. 182 boyum var. Fakat doğum sonrası birazcık göbüş, popo ve basen kaldı. Çok rahatsız ediyor mu beni? Kısmen 😌 Evet, sizlerde durum nedir hanımlar 🤗
mervebekel [silindi] 56 kilo ile hamile kaldım 77 kilo ile doğuma girdim hastaneden taburcu olurken 82 kiloydum 😂 şuan kızım 5 buçuk aylık 51 kiloyum 🙏🥰 beni rahatsız eden hiç bir bölgem yok
Pamukprenses_12 [silindi] 67 kilo ile hamile kaldım 86 kiloya kadar çıktım kızım 6 aylık ben 69 kiloyum ♥️
[silindi] [silindi] 88 hamile kaldim 94 le doguma girdim 1ay sonra 85dim suan 83um dahada veririm insallah🤭 boy:172
ahseneslihann [silindi] 71′le hamile kaldım 91′le doğuma gittim 🫣 64′ü görmüştüm ama bu aralar aşırı tatlı isteğim var aldım biraz 68-69 gidip geliyorum
[silindi] Pamukprenses_12 Sizde hızlı zayıflamışsınız, ben eski kiloma ancak 9 ay sonra ulaşabildim 🤗
Pamukprenses_12 [silindi] Yardımcım yok kızım gerçekten zor bir bebek ilk zamanlar kolikti şimdi de dış döneminde doğru düzgün bir şeyler yiyemiyorum maalesef gidiyormuş kilolar ama ben çok takiyordum ☺️
canparelerim [silindi] ilk gebeliğimde 54kilo ile hamile kaldım, 74kilo ile doğuma girdim, doğumdan sonra 2ay içinde 49kiloya düştüm🙈 2.doğumumu 1ay önce yaptım. Bunda da 54kilo ile hamile kaldım, 65kilo ile doğuma girdim ve şimdi yine 49kiloyum🤦♀️ karnım yok ama derisi bi değişik tuhaf kırış kırış ve rengi vücudumun diğer yerlerine göre daha koyu ve kötü görünüyor, umarım en kısa zamanda geçer düzelir.
Hhhhjsjdjdjdj [silindi] bende 64 kilo ile hamile kaldım.ve 64kilo ile doğuma girdim. Bu nasilmi oldu..hamile kaldığımda ilk 5.6 ay kilo verdim.. 59 kiloya düştüm. Son aylarda aldim kilo. Dogumdan sonrada aldığım kilolar gitti şuan 58kiloyum.. 28aylik kızım.
[silindi] Hhhhjsjdjdjdj Ay ne kadar güzel ya, bende ilk 3 ay çok kilo verdim. Ama son 2 ayda aşırı kilo aldım 😌
Ozooo [silindi] doğum öncesi 95 dim doğumdan sonra 87 oldum 6 ay olana kadar tekrar 98 çıktım iki ayı geçti diyetteyim 81 kg oldum
Aybarsmom_ [silindi] Boyum 1.75 64 kilo ile hamile kaldım. 86 ile doğuma gittim. Şu an 70 kiloyum 5 kilom var vermem gereken az kaldı 🤭
lceLady [silindi] Evet benımde rahatsız oldugım kısımlar var Basen mesela. Pilates yapıyorum evde. Cok etkili tavsiye ederim. Bölgesel çalısın
[silindi] lceLady İnan hiç zamanım kalmıyor. Akşama pertim çıkıyor. Yaz geldi artık yürüyüş falan halledicem 😌
aysen032 lceLady YouTube den izleyerek mi yapıyorsunuz izliyorsaniz kimi ve hangi hareketleri yapıyorsunuz acaba😅
23Erkncikus guler07 çok iyi valla b3nde 53 ile hamile kaldım 69 ile doğum 1 yıl oldu daha yeni 54 kiloyum 😂 nasıl basardin