gokcekocyigit07 Rumiersn tabi ki yan, özellikle emzirme döneminde ki bebekler için mutlaka yan yatırılması lazım, kızım 2.5 yaşında ve hep yan yatırırım.
GokcelifMom Rumiersn Asla düz yatıramıyorum 2 haftalıkken bir olay yaşadık travma yarattı bende sürekli yan yatırıyorum.
ZeydsMom Rumiersn 2 aylik hep yan yatiriyorum. Düz yatinca uykudan sicrayarak uyaniyor. Eli kolu kipirdiyo ve uykusu bolunuyor hemen. Hem boyle yatirinca rahat gaz cikariyo uykusunda bile 😄
AkcaHnm Rumiersn sırt üstü yatırıyorum kafasını sağa ya da sola ceviriyorum ki zaten artık o kendi sağa sola ceviriyor. Sağlıklı uyuma sekli de o bebekler için
Rumiersn GokcelifMom bizim başımıza play gelmedi ama şimdi düz yatmak istidd başını bekliyorum uyuyamıyodum birley olur diye ama yan yatmak istemiyo
GokcelifMom Rumiersn Bizimki de öyleydi yüz üstü yatmak için çok direndi ben daha çok direndim galip gelen ben oldum 😅
ZeydsMom Rumiersn benim bebegim kundakla uyuyamiyor. Kolu ayagi hep serbest olmali yoksa uyumaz. Cinlilerde gormustum havluyu belinden koyuyorum bacak arasindan geciriyorum ve hem belini destekliyor hem karnini tutuyor oyle rahat uyuyorki.
Rumiersn AkcaHnm evet benim kızımda sağa sola çeviriyo nasıl rahat ediyosa yan yatırsam bile kendime bir şekilde düz yapıyo öyle yatıyo
Rumiersn GokcelifMom Allahtan sort ğstğ yatmak istiyo benimki yüz üstü olsa uyuyamam hiç o en tehlikelisi 😂
GokcelifMom Rumiersn Bizimki onu da isterdi bir dönem başını omzuma koyup öyle uyuturdum. Bir de arada kafasını kaldırıp beni yoklardı acaba annemde miyim diye geri uyurdu hemen 😅
Rumiersn ZeydsMom bende denedim bunu ama bacak arasına koyduğumuzu biraz ince olmuştu ondsn mı uyandı hemen acaba
gncglozclk Rumiersn 44 gunluk 20 gun yan yatırdım sonra hep donmeye basladı duz yatıyor kendi sımdi ki bebekler cok hareketli masallah o yuzden surekli kontrol ediyorum o sekilde rahat ediyor demek ki koydum gıbı bulamiyorum yatakta uyudu zaman 😂
ZeydsMom Rumiersn ola bilir. Benimki alismisti kucagima besigine koyunca hemen uyaniyordu. Gece gunduz kucagimda uyuyordu. Sonra bunu yaptim uyuyor cok sukur