Portakal Neler yapıyorsunuz kahvaltıda benim kızıma yumurta dokunuyor veremiyorum önceden kahvaltıda ben ne yicem diye düşünürdüm şimdi derdim kızım ne yiyecek 🙄
Eesmaaanur Portakal mumbarlı konudan geliyorum 😂😂 kimse yazmıyor dediğiniz de bakmak istedim. Ayy ne hallere geldik yaa. 😂😂😂😂
Zidi26 Portakal bebek bisküvisi yapabilirsin evde onu ıhlamurla falan ıslatıp meyvelerden istedigini koyup verebilirisn
Zidi26 Portakal bide aynen sanah kalkıp kızıma hazırlıyorum güzelce sonra kendim 12-1 de ancak bişey yemeye fırsat buluyorum oda öle özenmeden etmeden🙁
Zidi26 Portakal iki anne bir mutfak youtube da bebe bisküvisi tarifi var ben hep onu yapıyorum içine pekmez de konulmuyo ısı görmemesi gerektiğini okumustum bi yerde cok memnun kalırsınız ınsallaj içine sonradan vermeden önce ceviz falan da eklersiniz
Farahzeynep Ben ayrı ayrı veriyorum, haşlanmış veya tavada pişirilmiş yumurta, kaşar, zeytin, domates, bazen beyaz peynir. Kaşarlı omlet, pankek veya krep veriyorum 🙄
Gksuu Farahzeynep zeytini nasıl veriyosunuz acaba kabuğundan ayırıp mı blender yapıp mı ben organik zeytin ezmesi bulamadım yaşadığım şehirde yok maalesef
Farahzeynep Gksuu çekirdeğini çıkarıp minik parçalar halinde kesiyorum, kaşıkla veriyorum, gayet güzel yiyor 😊