Kızlar bi konu hakkında konusmak istiyorum sizinle. Lütfen biri benımle konussun yoksa gerçekten sinir krizi geçiricem. Eşimle 6 yıldır tanısıyoruz 3 yıldır evlıyız ve bı kızımız var severek evlendık ve cok sükür herşey yolundaydı . Eşim yurt dısında calısıyor 4 ay gidiyor 4 ay burada kalıtor eşim namazında niyazında alkolu vs yok ona da gerçekten güveniyordum bana hiç öyle kötü şeyler hissettirmedi ama geçen ay instagramında arama sayfasında a yazdım bi ton kız b yazdım bi ton kız cıktı aramada bende sok oldum bunlar ne diye sordum ben bakmadım tabletten iş yerinde acık instagramım iş arkadaslarım baktı ben bakmam biliyorsun bana gğvenmiyor musun falan dedi kurana el bastı cocugunun üstüne yemınler. Vsvs bir ay kavga ettik nerdeyse bosanacaktık agza alınmayacak laflar ettik sonra ben düzeltmek istedim cocugumuz var ve ben onu seviyorum ortada bişey yok diye konustuk falan barıstık suan aramız iyi ama içim içimi yiyor anlatamam suan hesapları bende acık ve bilmiyor acık oldugunu o kızların hepsini engellemiş ben baya kızdım tepki gösterdim size siz bu durumla karsılassanız napardınhz