omurbebek12 Kızlar ağız kokusu için kullandığınız sprey falan var mı? Ya da tavsiyeleriniz neler? Çürük diş yok ağzımda kokmuyor ama öğretmenim ister istemez sürekli iletişim halindeyim kendimi daha rahat hissetmek istiyorum
Anonim81 omurbebek12 hocam eğer ağızda sorun yoksa ve koktuğunu hissediyorsanız midede problem olabilir. Koku için önerim yok bilmiyorum maalesef 😊
herseyibiliyorumamasusuyorum omurbebek12 Sprey değilde naneli şeker veya küçük sakız Spreye ihtiyaç duyduğumda toplumda rahat sıkamam, ama şekeri hemen ağzıma atarım diye düşünüyorum 🙂
Birdurummuvar omurbebek12 dentiste koku önleyici diş macunu çok etkili ve diğer macunları kullandığımda ağzım boğazım kurumuş gibi uyanıyorum bu macun kurutmuyor .
omurbebek12 Anonim81 aslında midem de sorun yok ama bi iki saat bir şey yemeyince ağzım kuruyor işte o zaman hissediyorum:(
Anonim81 omurbebek12 o zaman naneli karanfilli bişeyler olabilir. Falımın karanfilli sakızını kullanıyodum ben. Yada orjinal kuş lokumu bulup onu atabilirsin ağzına gül kokulu. Üffff canım çekti 🤣