DidemD 6 aylik bebeginize kahvaltı nasil hazrliyorsunuz ne yaptysam sevmedi paylasirmisiniz fikir olsun
ahmetseliminannesi DidemD Bende surda bekliyimm hergun yumurta vermekten ben sıkıldım çocuğum napsın 😀😀
snyck DidemD 6 aylikken karisim verdim 7 aylikken tek tek veriyorum bisküvi kusburnu pekmez lor yumurta falan 8 aya yaklasinca kuymak yapmaya basladim cok sevdi haftada bir gun yapiyorum omlet yaptim sert geldi bazen kaşık mamasina keciboynuzlu fındık kremasi muz falan koyuyorum bu sekilde simdilik
Nazlina Vallahi tek tek denedigimde yememisti bende yumurta peynir lor pekmez kendi yaptigim biskuvilerden yapip karistirip veriyodum muzda koyuyordum icine ne kadar dogru bilemem ama hic yemiyordu 8 aya kadar bi kac zaman oyle yaptim.sonra tek tek yemeye alisti elinede veriyordum 6 aylikken blw yapmistim
Suskun3131 Sin21 anam kaynanam duysa seni topa diker bu zamana kadar ek hida mi kaldi der ona kalsa daha kirkindan çıkmadan emziği yemeklere batıracaktı
DidemD Yumurta sarisi labne pekmez formul mama koydum en kötü sebze corbalarni seviyo bunu sevmedi 🙄 ne yapabilirim acaba baska 🤔
Prensler26 Kızlar kabaklı yada karnabaharı omlet yapabilirsiniz. Hem tadı da çok güzel oluyor benim çocuklarım da yumurta sarısından sıkılmıştı bende değişik biseyler yapıyodum böyle. Ilk önce kabağı yada karnabaharı haşlayın iyice. Sonra çatalla ezin yumurta sarısıyla karıştırın neli yapacaksanız. Zeytinyağında pişirin. Ben bile severek yiyorum bir deneyin isterseniz 🤗
Sin21 Super_anne3434 http://www.bebekgida.com/blog/detay/bebeklere-yumurta-ne-zaman-verilir-/472 buyrun hanfendi okuyabilirsiniz.
Sin21 Super_anne3434 şu yazış tarzıyla linçi siz başlattınız ben sadece doğruları söyledim doktorunuzu gözden geçirin bence 🥰 tavuk yazsak tavuk yedirmeyeceğiz önce doktora danışacağız yine bilgi amaçlı tavuk ne zaman yedirilir diyeceğiz ona göre bakacagız ☺️ Hayırlı akşamlar size 🌷
Prensler26 Zeytin ezmesi yapıyordum ben bide zeytinin ince kabuklarını soyup parmağımla eziyordum disleri olmayınca zeytini ezemez
Scorpionesi DidemD Ben de lor, yumurta sarısı, avokado, bazen de muz veriyorum kahvaltıda, Ayrı ayrı veriyorum bulamaç değil, 7 aylık olduk🤗, farklı şeyler de vermek istiyorum artık
Super_anne3434 Sin21 attiginiz sey acilmiyor 5 ayda meyve puresi 6 aydada yogurt ve sebze pureleri baslar yavas yavas sak diye ne yunurtasi
DidemD Sin21 Super_anne3434 ben 4 aylikti bebegim yogurtmeyve suyu veriyodum gerckten birazck arastirin 6 aylik bebek pure halinde hersyi yiyebilir belli seyler haric 😊
Sin21 Super_anne3434 şaka mısınız ya 😂 lütfen Google ye yazar mısınız bir 6 aylık bebek yumurta yer mi diye. Kimse şak diye yumurta başlamaz süper anne
Sin21 Super_anne3434 ayrıca anormal bir durum yoksa 5 de değil 6 da başlanır ilk sebze sonra yoğurt verilir sonra meyve verilir. Bu konuda fazla bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum üzgünüm biraz daha okuyun.
zeykob Super_anne3434 bebeğim 6 aylıkken zayıf olduğu için çocuk gastroenteroloji uzmanı prof dr. Ayşe Selimoğlu’na gittik. İlk tavsiyesiydi her gün muhakkak 1 yumurta sarısı ve çocuğun kendi yumruğu kadar kıyma.