ezberay Merhaba arkadaşlar 18 aylık oğlum var şuan da yaptığı şeyler bay bay alkış müzik çalınca oynar hayır demez ama kafasını sallar bir şey isteyince ih ih der baba diyor mama meme diyor telefonu kulağına götürüp alo diyor ve konuşuyor ama ses çıkıyor sadece hooo gibi kızınca anlıyor hayiri biliyor ama kelimesi çok aZ gerçi ablasi da çok geç konustu ama o herşeyi çok güzel anlar ve yapardı . Gözün nerde burnun nerde deyince direkt kulağını sacini gösteriyor hareketli mesela bulaşık makinasini bosaltmama yardım ediyor o veriyor ben diziyorum bide gagin diyor ne demekse boyu 77 cm kilosu 11
efeninannesi4207 ezberay gayet iyi canım aynı benim oğlumda öyle anlattığının aynısı 18 aylık 9 buçuk kilo 75 cm
sifirekran_bolkitap ezberay Benim oğlum da 18 aylık, şuan ben yapıcam halleri başladı, çorbayı bile kendi içmek istiyor, kelime sayısı bir tık fazla çok kitap okuyoruz onun etkisi olabilir😊
Uykularharamolduu ezberay benim oğlum da 20 aylık. 83 cm, 12 kilo. sizin bebeğiniz gibi aynı. sadece bu ay birkaç kelime daha eklendi.