Karannsyn Arabamız küçük çok yer kaplıyor daha küçük bir şey almak için satıyorum ciddi alıcıya fiyatta makulse video vs atabilirim. Evim istanbul ümraniyede gelip almak isteyen olursa bilginiz olsun. Fiyatta 3.800 istiyorum
birannee416_ Karannsyn benim bebek arabamın benzeri farklı markası yeni aldık cok memnunum alacak olanada hayırlı olsun sımdıden
Karannsyn zeynep865 Ben 6 bine aldım en son yapabileceğim en son 3 bin fazla değil bence yarı fiyatı ve temiz bir sıkıntısı yok
Karannsyn zeynep865 İsteyen ordan alabilir o zaman internet daha uygun olabilir ben görüp aldım ve yeni araba alacağım sıfırlar almış başını gidiyor üstüne çok fazla koyacağım zaten
Meyra64 zeynep865 ptt avm dolandırıcı dolu hep bozuk eksik ürünler satıyor alışveriş yaptınız mı hiç ordan
zeynep865 Karannsyn 3 bin veren 1.5 daha verip sıfırını alır. Ben 2. El çok satar ve alırım yarı fiyatı olursa ancak 2. El almak mantıklı olur minik farklar için kimse başkasının kullandığı garanti vs durumları olmayan ürünü almak istemez
zeynep865 Meyra64 e ptt avmden sürekli bez alıyorum bir kez bile sorun yaşamadım. Tıpkı trendyoldaki gibi orda da pek çok satıcı var ama sonuçta e ptt avm arada güvence olarak duruyor bir sorun yaşanırsa da mutlaka telafisi olur
Karannsyn birannee416_ İnsallah satın alan olur çok rahat memnunumda ama yer kaplıyor yeterli alanım yok malesef
birannee416_ Karannsyn olur merak etmeyin ben 9 dan 6 milyara aldım e bebek ındırıminden bır kac gun once almamıs olsaydım sizinkinide degerlendirirdim 😊hayırlı alısverıslerınız olsun