Minikanne07 Ya kızlar başım bu kilolarla belada 😆🤭 gerçekten çaydır kahvedir kullanıp zayıflayan var mı bana acil önerileriniz lazım
Zehranur12 Minikanne07 bende merak ediyorum sezeryan dan sonra baya kilo aldım abimin düğünü de var 25 nisanda acil zayıflama taktiği istiyorum 🤣😭
Bir-prens-annesiii Minikanne07 aralıklı oruç yapabilirsiniz ben hamile olduğumu öğrendiğimde 51 kiloydum doğuma 66 ile gittim eve 58 ile geldim şuan 52 kiloyum hedefim 50
1cocuksevdasi Minikanne07 bende burda beklesem ayıp olmaz dimi 😆 bi gobegim var göbek demeye bin şahit ister 6 aylık hamile gibiyim
dddy Minikanne07 bende bir tarif buldum denemeyi düşünüyorum 10 günde 2 beden incelttiği söyleniyor. Bir bardak içme suyu, bir çay kaşığı zerdeçal, yarım çay kaşığı karabiber, yarım limon karıştırılarak her sabah aç karnına içilecek tarife göre.
1cocuksevdasi yirmiikikasim23 nasil gidecek bu kilo pardon göbek 😄😄😄 aynada bakıyorum kendime duba gibi değilim belim ince yan dönünce ama göbek bir çıkıyor sinirim bozuluyor 62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim 3 ay olacak doğum yapali 70 kiloyum bazen 71 oluyorum deli olacam yakında 2 ogun yiyorum sadece
Melisa0007 Minikanne07 kiperin kolajen kullanıyorum 1 haftada 2 kilo verdim her sabah aç karnına ilk önce 1 bardak su sonra 1 kupa kahve içine kolajen koyuyorum tok hissettiriyor daha sonra da yediklerinize dikkat edip 3lt su içebilirseniz çok etkili oluyor
Marsila Minikanne07 Kuzum öyle çaylar karaciğer ve böbrek rahatsızlığı yapıyormuş içme diyet yap ben bir ara kabak diyeti yapmıştım 1ü haftada 4 kg verdim sonra dikkat etmeyince hızlı alınıyor ama ben yapamıyorum emzirdiğim için diyet falan
beyzadodo Minikanne07 turk kahvesi kafein cok ise yariyor, birde yogurt kuru verdiler gecen gun limon zerdecal pul biber karistirp yiyin
Noname21 Minikanne07 önemli olan karar vermek ben iradesizim bu konuda en son hamile olduğumu bilmeden diyet yapmıştım iki ayda sekiz kilo vermiştim Şimdi kızım dört yaşında ee yeter bu göbek dediğin an yapabiliyorsun 4. Haftam diyette 3 kilo verdim bayrama kadar yapacağım 6 kilo daha vereceğim