YankiArin Kızlar 20 günlük bebeğim var. Bu gece hiç uyumadı ıkınmaktan gazdan. Probiyotik almaya karar verdim. Kullnaıpta memnun olduğunuz probiyotik ilacı var mı lütfen akıl verin
Hunilianne YankiArin ben 5 gündür biogaia kullanıyorum her gece aynı saatte. Sanki gaz çıkarmaları arttı yanı gece sürekli pirtladigini duyuyorum gündüz de öyle. Denk mi geldi damladan mi anlayamadım. Biogaia yi beğenmeyen de cok insan var. Bilemedim o yüzden 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
[silindi] YankiArin kızım 42 günlük çok ağladığı için doktora götürdüm . Doktor gazından dolayı probiyotik verdi bende kullanıp kullanmama arasında kararsızım ama araştırdım da iyi geliyormuş
YankiArin Hunilianne bende internetten araştırdım biraz, biogaia öneren çok yaramadı diyen de. Ama alıp deneyeceğim . Kafayı yemek üzereyim resmen. Teşekkürler canım
Hunilianne YankiArin ben bunu birazda özellikle bagirsak florası icin kullanmak istedim çünkü sezaryenle doğum olan bebekler doğum kanalından geçmediği için faydalı bakterileri alamıyormuş. Biogaiadaki faydalı bakteriler bağırsağı düzenliyormuş. Ama pirtlamalarda da artış var biraz :)