elifminamom Asyos1234 uyku düzeni yok kucak isteği çok iki dk dursun diye bi yere koysam ağlıyor kucağıma alıyorum uyuyor meme çok seviyoz parmak çok emiyoz bizde bilmiyoz napıyoooozzz şiirim tüm annelere gelsin
ipeksiiimom Asyos1234 gece 50 defa uyanıyoruz yalnız kalmayı asla istemiyor yanından 10 sn ayrılsam ağlıyor hala emmeyi çok istemiyor 1 aydan fazladır böyleyiz
betulggd Asyos1234 demeyin öyle oğlum 4 ay 1 haftalık, 1 aydır geceleri uyumuyoruz tek umudum 5. ayda düzelir diye beklemekti ama sanırım çok umutlanmayayım ☹️🙈
Asyos1234 adaatuna adaatuna Birmucize yok arkadaş bir huysuzluk aldı gitti diş diye düşünüyorum bilmiyorum 😃🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠
naznasel Asyos1234 5 ay 22 günlük 4. Ay atağı hala bitmedi devam uyurken ağlama uyumak istememe hep ilgi hep kucak elinden oyuncağını alınca ağlıyor bağırıyor sürekli dişleri kaşıma ne bulsa ağza koyma🤣🤣
Gzalaca01 Acaba bir benim mi çocuğum böyle diyordum ama herkesde varmış Rabbim sagliklarini versin bizlerede sabir versin 😂
icos Asyos1234 Benim kızım gece 2 kere kalkardı emer uyurdu şimdi en az 5 kere kalkıyor ve zor uyuyor. Salya dehşet.Durmadan parmak emiyoruz. Geçeceeek bu günlerde ve gülüm diyip avutuyorum kendimi 😁
Gzalaca01 icos benmde oyleydi gece uykumuz cok guzeldi ve suan alt üst olmuş durumda artik ümidim kalmadi gecer mi acep 😂
kaany Gzalaca01 ben de umut ediyorum böyle giderse uyku eğitimi vermeyr çalışıcam ama dişlerinin çıkmasını bekliyorum
Gzalaca01 kaany bende çok istiyorum uyku eğitimi vermek ama hic gözüm kesmiyor inşaallah yapabilirsiniz