Buglemtuna Bebelac 2 aldım 6 ölçek mamayı 180 cc de açıyorum koyu oluyor biberondan geçmiyor. Nedendir acaba ?
migade Buglemtuna bebelac ta ben de yaşadım onu pütürlü gibi bebeğim içmedi biberondan geçmiyor.. bebelac gold da öyle bir sorun olmadı
Snykz Buglemtuna sakın once mamayı koymayın biberona çözünmüyor hangi mama olursa olsun önce suyu ılık koyun sonra mamayı ekleyin bikere tersini yaptım pütür pütür oldu
Buglemtuna nerminsari çatalla karıştırıyorum iyice çözünsün diye yok geçmiyor. İlk defa dün aldım normalde similac kullanıyorum kargom yetişemedi ben de bebelac aldım nerden aldım gece gece resmen kabus oldu
Mervehicip Arkadaşımda kullanıyo bu mamayı gerçekten 1 kaşık bile koysa hep katı oluyo anlamadık gitti resmen koyu kıyamda hayatta geçmiyo biberondan falan azar azar koyup karıştırdık yine biraz oldu gibi ama hep birşeyler ters gidiyo onda bıraktı artık almayı
sevgiyilmaz [bilinmeyen] suyu birazcık sıcak tut canım birde 2 numaralar az daha yoğun oluyor tok tutmak anlamında biberonun deliğini çok azcık genişlet sıkıntı kalmaz
denizcinar bebelac 2 daha koyu evet, kaşıkla karıştırınca daha kolay çözünüyor. ben şimdi bebelac gold kullanıyorum ve memnunum
hanifedog bebelac 2 yapısı biraz daha yoğun bir mama o yüzden normal biraz koyu olması biberondan geçmiyorsa biraz deliği genişletebilirsiniz.