Aleyunll Faydasını gören oldu mu yeni aldık faydası olacak mı diye endişeliyim ya da şu çok etkili kullan dediğiniz var mı?
Aleyunll Yardımcı olur musunuz kullandıktan sonra uyudu ama çoğu kişi iyi değil demiş yok ürün kötü demiş bir sürü şey diyen var 🙄
Ayc4nn Aleyunll doktorum çok faydası olmayabilir zaten yalıyor demişti ben yinede kullanıyorum ayrıca 10 tane kadar karanfili biraz ezip zeytinyağı ile karistirdim minik bi kaba koydum gün içerisinde sürüyorum biraz daha rahatlıyor cocuk :)
Aleyunll Ayc4nn onu bende yapıyorum ama tarifi varmış ve sanırım yanlış yapiyormuşum galiba karanfilli tarif her yerde başka birşey yazıyor ben birkaç karanfili zeytinyağın içine koyup beklettim hemsiremiz söylemişti zaten
Ayc4nn Aleyunll o şekilde de olur havuç yeşil soğan pırasa da verebilirsiniz yeşil soğan veriyorum o çok rahatlatıyor
Aleyunll meyrakalpben ben emziremiyorum tek meme de ve de az süt var malesef ki ağrıyla sancıyla uğraşıyorum 😬
meyrakalpben Aleyunll bi arkadaşım tetagilden memnun kalmıştı toz şeklindeymiş sanırım o denemediyseniz bide onu deneyin inşallah faydası olur
Ayc4nn Aleyunll kopartma ihtimali olmadığı için rahat rahat dişini kasiyabilir benim bebeğim pek sevmedi havucu yeşil soğan çok fayda sağladı ama