Shenrjr Duygusaljelibon_ Şimdi lavaboya gittim kahve rengi lekelenmem kan rengine döndü adete mi girdim acaba dört aydır hiç adet goremdim
Deletedmom_89 Ya ben çok üzülüyorum artık böyle kendinden bedeninden bir haber kadınları görünce yazık
Shenrjr minniks penbeerdagi Evet canım sikildi tartışma başlığı yapalım dedim ama sohbetinize doyum yok hahahah radyasyon tabiki zararlı bunu bilmeyen mi var ya engeli yapar bebeği yada düşük yapar korunmasız ilişkiye girilirse demekki gebelik isteniyor bunu bilmeyen yok bu dvrde
penbeerdagi Shenrjr radyasyon tabiki zararlı bunu bilmeyen mi var ya engeli yapar bebeği ooo bu nasıl büyük bi bilgi nasıl öğrendiniz😂😂
-_Esra_- Shenrjr Shenrjr korunmasız ilişkiye girilirse demekki gebelik isteniyor Shenrjr prezervatif ile korunuyirduk bir hafta önce prezervatif bitmişti Prezervatifle korunuyorsunuz hemde gebelik istiyorsunuz demekki evde prezervatif bitince prezervatif masrafı yapmayalım yeniden diye çocuk yapmaya karar verdiniz bunun başka bir açıklaması yok kafalar pırıl pırıl
mrymkrm Shenrjr bir kereden de gebelik olabilir ben o şekilde hamile kaldım hemde korunduğum halde. Test yapıp emin olmadan girmeyin Mr’a