Bguler Merhaba 1 ay 12 günlük bebeğim gazını çıkarıyo karnını doyuruyorum uyutuyorum yatağına yatırınca yarım saat uyuyo en fazla tekrar uyanıyo ağlayarak aynı durumda olanlar var mı normal mi herkes 40 ı çıkınca düzelir uykusu düzene girer dedi ama yok
lamiakus Bguler 40 düselinde düzelir dediler 3 aydan sonra düzelir dediler bişeye ilgisi başladın düzelir dediler 6 aylık olduk hala uykusuz geceler yarım saatlik gündüz uykusu devamke. Cokta denilene takılmayın
mematiii Bguler canım çok erken daha senin bizim 4-5 de düzeldi sonra diş ağrısı çıktı bozuldu .8 ay 3 günlüğüz gece uykuya geçene kadar dört saatim gidiyor.
isufumveben Bguler benim 40 ından sonra yenidoğan gibi 2 3 saatli uykuları bıraktı max 50 dk falan uyuyordu. Şuan 7 aylık uykusu yeni yeni arada bir saati geçmeye başladı
Bguler prenses0 memeyi veriyorum karnı tok gazını çıkarıyım diye kucağıma alıyorum ağlıyo böyle huysuzlanıyo uyutuyorum sürekli kıpır kıpır yarı uyanık akşam özellikle daha çok huysuzlanıyo
prenses0 Bguler ah ah ben de gerçekten tek olduğumu düşünüyordum önceleri herkes nasıl yetiştiriyor derdim vallahi hepimiz zor bebek yetistiriyormusuz bunu anladım
Bguler lamiakus etrafımdakilerden çok sıkıldım bi yeri mi ağrıyo niye uyumuyo sancısı mı var karnı ağrıyo kesin bunları duymak bitiriyo beni çok yoruyo
lamiakus Bguler hiç susmuyorlarki. Bi sıkıntı sezersen burdakilere danış canım ben öyle yapıyorum. Bana neler dediler yok doymuyor yok sütün mü az yok öle falan herkesle kavga ediyodum. Takılma sitrese girme. Her cocuk uyucak diye bişe yok 6 ayda ben 30 yas yaslandım kızım o kadar zor bi bebek
Bguler lamiakus her uyanıp yarım saat de olsa uyandığında emmek istiyor emerken de uykuyu memede alıyor
lamiakus Bguler bazı bebekler az az sık sık emmek ister benimkide öyle mesela. Hala öyle düzelmedi. O yüzden aksama kadar mememde gezdiriyorum. Ağlayarak uyanıyorsa gece gazdan olabilir. Sen yine doktor kontrolüne gittiğinde doktoruna kafana takılanları sor. Uzman kişiler onlar sonuçta. Seninde kafan rahatlamıs olur.
alin0911 Bguler alttan mı?bende yok sanıyordum ama hep gazı varmış.asla uzanmıyodu azcık uyuyodu ağlayarak uyanıyodu.kucak istiyodu gece 12de bayılıyodu artık.YouTube sevim kuruçay çam gaz masajı bi deneyin
Bguler prenses0 kayınvalidem 40gün yanımda kaldı hala da kalmaya devam ediyor o olmasaydı napardım bilmiyorum
alin0911 Bguler eğer dediğim gibi uzanmak istemiyorsa ve geceleri artıyorsa bi deneyin derim zor değil