The_paues klbk56 bizimki de 4 aylık olmak üzere piyonolu halı zeka kartları parmak kukla hışırtılı kitap ve çıngıraklı top var birde hikaye kitapları var okuyoruz.daha başka ne yapılabilir acaba
entige Bizimkide 4 aylık şimdilik sadece piyanolu oyun halısı var.Daha başka bi şey almadm elleri sürekli ağzında o yüzden çıngıraklı faln diş kaşıyıcı almayı düşünüyorum bide
klbk56 entige merhaba bende piyanolu oyun halısı aldım bugün geldi çok sevdi bebeğim birde diş kaşıyıcı var onla çok oynamıyor ama idare eder herşeyi ağzına götürüyor zaten
klbk56 The_paues hışırtılı kitaplara bakayım bizimkide oyun halısını çok sevdi evet bulduğu her şeyi ağzına götürüyor ama 4 aylık olunca daha bı çok oynamak oyalanmak istiyor bende bilmiyorum başka ne yapabiliriz
celikozleem klbk56 merhaba biz de 4 aylık oluyoruz 2 günümüz var. Oyun halısı araştırıyorum piyanolu istiyorum ama boyutları sanki küçük gibi siz hangi marka aldınız ve nereden paylaşabilirmisiniz :)
The_paues klbk56 evet herşeyi ağzına götürmeye çalışıyor tam da beceremiyor sinirleniyor.sizinki bişeylere uzanabiliyor mu ?