bomgomy Prens3456 aralıkla orucla verırsınn elbette arastır biraz kendine gore cok yönlü beslen iki öğün yapcaksın sadece, bunun ıcın standarta gerek yok hemen hemen herkes ıcın uygun bir dıyet oluyor Ama yıne de bı uzmanla gorusun
bircanmom Prens3456 5 kilo verirsin. 7-8 diye kendini şartlama ne kadar verirsen o kadar kar. 15 gündür diyetteyim tam sıkı bir diyet değil ama 1,5 kilo verdim. Sıkı kurallı yapsaydım 2-3 arası vermiş olurdum
Prens3456 bomgomy hamile kalmadan önce çok bir kilom yoktu 60 kilodan 1 ay içinde 55 düştüm aralıklı oruçla. Ve her gün spor yaptım. Ama şu an o halimden eser yok valla
bomgomy Prens3456 bende suan aralıklı oruc yapıyorum 11. Günüm düzenli iradeli oldugun surece verırsın bence , tabi harekette şart
Mslbsmsl Ben diyetisyene başladım kendim yapamadım diyeti. İlk haftamda 3,5 kilo vermişim. Şimdi ikinci haftam bakalım kaç gidecek 7,5 kilo daha vermem lazım toplam da Allah hepimizin yardımcısı olsun 😂
bomgomy peruskam Sabah 10 da kahvaltı yapıyorum çok yönlü protein karbonhidrat yağ lif hepsinden almaya çalışıyorum 1:30’da ara öğün yapıyorum Türk kahvesi yoğurt veya kefir vs akşam en son 18 de bitirmiş oluyorum yemeği yine çok yönlü besleniyorum Ertesi gün sabah 10 a kadar hiçbir şey yemiyorum sadece su içiyorum içersen bitki çayı birde. Yani akşam 6 dan sabah 10 a kadar 16 saat aç kalmış oluyorum Bu şekilde hızlı kilo verilebiliyor altta yatan bir sağlık sorunu yoksa tabii ki diyabet tiroit vs Ve evde egzersiz yapıyorum artı her gün yürüyüşle destekliyorum 👩🏼🦰
peruskam bomgomy peki şöyle olsa olurmu akşam en son yemek saat 8 gibi ve ertesi gün saat öğlen 1 e kadar hiçbişey yemesem. Ve en az 25 dk tempolu yürüyüş. Buda aynı kapıya çıkıyomu 😁
peruskam bomgomy saat 12 de yatış en geç . 13 saat aç kalmıs olunuyo . 8 saati uyku geri kalanı aktif dısarda bence olır gibi ya bi deneyeyim 😁
ikizleretakke Ramazan da ne yapmalı acaba kilo vermek için. Nasıl beslenmeliyiz en azından almamak için 😅