Aybarsmom_ Kızlar bu konuda tecrübesizim. Bebeğimizle ilk tatilimiz olacak. Biz sezon gelmeden fiyatlar daha da artmadan şimdiden alışverişimizi yapalım dedik. Bana bebiş için alınacak neler var liste yapar mısınız? Lütfen yardımcı olun bi bilgim yok bu konuda. Oğlum tatile giderken 20 aylık olacak bu arada. Tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 🙈
Deletedmom_106 Aybarsmom_ önceden alacakların ↪️mayo, güneş kremi,plaj havlusu, kum oyuncak seti,deniz ayakkabısı şapka gözlük 😄 tatile giderken ateş düşürücü ve ateş ölçer mutlaka götürün her ihtimale karşı ..
Zlm Aybarsmom_ denize gidecekseniz korumalı iki tane mayo alın derim bu kollu olanlardan en aznidan çok fazla güneş kremi sürmek zorunda kalmazsınız. Sahilde ayağına giyebileceği Deniz ayakkabısı gibi şeyler var onlardan alın şapka tabikide. Giyilebilen havlulardan alacaksanız kol kısmı dikili olsun yani bazılarının sadece kafa kısmı açık gelirse paleo gibi nasıl anlatayım bilemedim ama birbirine dikişli değil o yüzden çocuklarını eğilince havlunun ön kısmı da aşağı gelip çocuğu engelliyor oynamasını bu bel kısmı falan hani daha böyle tişört ünlüsü bir şey olmuş olsun giyilebilen havlu alacaksanız
Hellobello Aybarsmom_ Bebekle tatille ilgili herşeyi sorabilirsiniz☺️ hazırladığım kapsamlı listem bu, yaşına uygun olanlara bakarsınız
Aybarsmom_ Deletedmom_106 Çok teşekkür ediyorum. Peki mayo olarak nasıl bişey önerirsiniz ? Tek parça mı yoksa şort tişört şeklinde mi almalıyım?
Deletedmom_106 Aybarsmom_ benim kızım olduğu için ben bikini alıyorum ona 🤣 mayosu 🩱 su da var . . Erkekler de nasıl daha iyi olur bilmiyorum ama mavi renk almamanızı tavsiye ederim. Allah korusun suda bulunması çok zor oluyomus bende bilmiyodum hep içinde mavi olan mayo bikini alıyodum . 2 tane alın denize girip çıkınca tekrar değişmeniz gerekir