Acemianne22 Bebeğim 2800 gr doğdu şuan 4 aylık 5700 kilo doktor tavsiyesiyle bir ay önceden HiPP mamaya başladık mama kullandığı halde kilosuna yetersiz diyor doktor ne yapmalıyım mama markasını mı değiştirmeliyim hangi mamayı kullanmalıyım tavsiyesi olan varmı
Weewe Acemianne22 anne sütü + günde 3 kez aptamil kullanıyoruz, oğlum 2900 doğmuştu, baktım notlara 4. Ayda 7100 grmış. mama değiştirebilirsiniz, aptamilde hiç sorun yaşamadık.
Libase Acemianne22 bizimkide şuan 4 buçuk aylık ve 2800 doğmuştu şuan 8 buçuk kilo hipp bende kullandım ama çok yararı dokunmadı şuan bebelac gold kullanıyorum günde 2 öğün prinç mamasına karıştırarak arı mamada veriyorum aylık düzenli olarak 1200 kilo alıyor aynı zamanda tadımlıklara ve havuç suyu armut ve elma püresi veriyorum tabi doktor önerisiyle vermeye başladım bunları birde kendim yoğurt yaptım ondanda veriyorum 3 4 kaşık bebelac gold önerebilirim güzel kilo yapıyor gaz kabız sıkıntısıda olmuyor
Libase Bkt501 hayır tabiki kaşık ucuyla tadımlık yaptırıyorum havuç suyu elma püresi armut püresini kendim öğüttüğüm yoğurduda 2 3 kaşık doktorumun önerisiyle veriyorum 3 gün alerji kuralıyla şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım