KSM Bebeğim kucağımdayken çok fena bağırdım kaynanama artık boğazıma kadar geldi gözüm döndü yaptıklarından bebeğimin kucağımda olduğunu bile unuttum şimdi deli gibi pişmanım çok korktu yaşayan var mı ya çok mu etkiler bebeğimi
aura_meselesi_bu_sekerim KSM etkilemez bise olmaz küçüktür Demeyeceğim Bebek daha anne karnındayken hissetmeye başlıyor… Kavganızı konunuzu bilmem ama KUCAĞINIZDA OLDUĞUNU UNUTTURACAK KADAR önemli bir konunuz olmasın şu hayatta Çünkü siz ANNESİNİZ
yenianne01 KSM anlık durum olmuş illaki korkmuştur Ama ileri derece travma yaratacak bir durum olmaz Allahın izniyle …Bundan sonra mutlaka dikkat edin ama
Maka_Paka KSM Anneyiz diye robot değiliz ya. Her şeyi içimize atalım sonra 40 yaşında psikolojik haplara maruz kalalım. Abartmayın.
bomgomy aura_meselesi_bu_sekerim ya ne alakası var anne diye anlık sinirleri olamaz mı ? Kendi istermiydi bebegı kucagındayken bagırmak korkutmak?? Duyar kasacaz diye iyice sacmalıyorsunuz sen annesin onu yapamazsın sen annesin baska onemli konun olamaz sen annesin bla bla bla , anne oldu diye duygularınımı unutacak ? Gereksiz şov yapmayın
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU aura_meselesi_bu_sekerim kas bacım kas duyarını anneyiz diye hiç hata yapmayalım
Kubraaybars aura_meselesi_bu_sekerim bilgilendirme için teşekkürler bu kadın anne olduğunu bilmiyordu sayende öğrendi oh çok şükürrr
KSM bomgomy başına gelmeyen bilemez gerçekten öyle ağır şeyler yaşıyorum ki lohusalığımdan beri burnumdan geldi
bomgomy KSM Allah yardımcınız olsun üzüldüm sizin adınıza. Ama kendinizi yıpratmayın bagırdım dıye , olabilir ınsanlık hali