aysemi Merhaba anneler 2 aylık taze anneyim doktorum süt alerjisinden şüphelendi yaşayan varsa durum nasıl başladı belirtileriniz neydi , benim kızım geceleri çok huzursuz ve uyku problemi yaşıyor birde artı olarak gaz ilgisi varmıdır acaba ?
Umutoglum aysemi bence sadece bu belirtiler alerjiye işaret değil bizde de alerji var ama aşırı gaz huzursuzluk kakada kan ve egzama da vardı
nurkaradirek aysemi biz 4 aylığız hemen hemen sizin gibiyken ben kendim süt alerjisinden şüphe edip gitmiştim uyku problemi vardı gazlıydı hala da gazımz var biraz kakası yeşil ve mukusluydu alerji bölümüne gidince de deri testi yaptılar yumurtaya da alerjimiz çıktı doktorumuz normalde 3 ayda kontrol demişti ama malum hastanelerin doluluğu nedeniyle randevu bulamadık 5aylık olucaz 2sinde 4üne zorla randevu bulduk 😒 doktorumuz bize direk yumurta süt yasaklamıştı onun dışında normal peynir yoğurt vs yedim daha diyet açmadığı için bu durumlar genelde 1yaşa kadar geçebiliyormuş Doktorunz şüphe ettiyse bian önce alerjiden randevu alın derim geçmiş olsun 🩷🪷