Cansu2580 Kızlar iyi geceler.Kızım 13 aylık yaklaşık 4-5 gündür grip.Ve balgamlı öksürüğü var hemde çok çok fazla ama bir türlü çıkartamıyor okadar cok su icirdim ihlamur icirdim ama yok ne yapmam gerek cikarmasi icin yardimci olabilirmisiniz?
SeverusSnape Cansu2580 geçmiş olsun, Doktora götürmediyseniz lütfen götürün. Balgam/hırıltı pek hoş şeyler değil. Balgam sökücü şurup verebilir doktor eğer ciğerlerinde bir şey yoksa. Veya farklı bir tedavi ile iyileşme sürecini hızlandırır.
prenses03 Cansu2580 canım nebülüzatör varsa bebişe biraz hava ver serum suyuyla sonra sırtına vur yüzü aşşağı bakıcak şeikilde aşşağıdsn yukarı doğru yani popnun üstünden sırtına yukarı doğru tek tek vur o zaten yavaş yavaş atar inşallah
Gulll_ Cansu2580 Geniz akıntısından dolayı öksürüyor günde 4,5 defa serumla burnunu temizleyin bu yüzden daha akşam geldik hastaneden öksürük sebebi burnundan dolayı
Cansu2580 SeverusSnape Doktoruna mesaj attim balgam sökücu surup vermış ama bir iki kere verdim.biraz dogal yolla atsin istedim
cananozdemir Zühre ana urmu dut pekmezini dene kardeşim çok skr atlattık. Meyve suyu şeklinde yapıp icirin sabah akşam Geçmiş olsun.
SeverusSnape Cansu2580 balgam sökücü şuruplar genelde balgamı artırır, bu şekilde sökülmesini sağlarlar. Doğal yol olarak yıkanmamış koyun yünü duymuştum. Bir araştırın isterseniz. Öksürük ve balgama iyi geldiği söyleniyor. Deneyimlemedim. Çok geçmiş olsun tekrar.🙏
dilmcao Göğsune at kestanesi sürnce de balgam atıyolar yada sırtına bal cok az karabiber karstırp peceteyle koymakta ise yarıyo