ezguscom Kizlar gün içinde nazı çekilir derecede geceleri ise asla uyutmayan bir öksürüğe sahibim. 2 gecedir toplasanız 6 saat falan uyumuşumdur. Emziriyorum doktor bişey veremem sıcak şeyler iç dedi. Ne yapsam azalmadı, geçmedi. Ne önerirsiniz deli olmak üzereyim karınlarımın içleri acıdı artık öksürmekten 🙄
arasveanne ezguscom geçmiş olsun aynı durumdayım gribim sesim gitti öksürükten uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum bende çözüm arıyorum bulamadım hiç bir şey fayda etmiyor inşallah tez zamanda şifasını buluruz
ArassMom_ ezguscom Geceleri olan öksürük genelde alerjik öksürük olarak tabir edilir. Emziriyorsanız havayı nemlendirmeniz biraz rahatlatacaktır hava nemsiz olursa da öksürük artar 🙄
sifirekran_bolkitap ezguscom bana da burada bir anne yazmıştı, bal limon sarımsak karışımı tadı kötü ama sanki bana iyi gelmişti o dönem. Biz de ailecek 1 ay süren bir grip yaşamıştık. hibuskus, ayva, ıhlamur kekik sürekli birşeyler kaynattım, nebülzatörle hava verdim
ezguscom arasveanne burun için nebulizator ile serum fizyolojik cekin o rahatlatıyor ama öksürüge çare bulamıyorum maalesef
ezgicee Bende ayniydim doktora gittim oksabron diye bı öksürük şurubu verdi yarım ölçek iç dedi içiyorum çok şükür içtim iceli rahat bı uyku uyuyorum icmesem yine aynı ama en azından rahatlatıyor
ezguscom ArassMom_ her zaman yattığım oda, bogazlarımda hafif kızarıklık gördü alerjiden olduğunu sanmıyorum ateslendim bir gece çünkü. 🫠
cerita Limonlu ve ballı ıhlamurun faydası olabilir. Başınız yüksekte yatın bir de odanız sıcak olmasın. Mümkünse odayı nemlendirmeye çalışın. Aynı şeyleri bebeğim için de yapıyorum öksürük problemi yaşadığımızda doktorumuzun yönlendirmesi idi. Geçmiş olsun🙏🏻
ezguscom cerita içtiğim ballı sıcak şeylerin haddi hesabı yok. Ballı pekmez bile denedim bana mısın demiyor nasıl birşey ben anlamadım.
ArassMom_ ezguscom Alerjik öksürük durumunda aynı yada farklı oda farkından olmaz alerjik öksürük geceleri yoğunlaşır uyutmaz derecede olur. Belirli ilaçları var bir kere bile kullansanız direk keser 🌸
Avera Kesinlikle odayı nemli tutun hava makinesi varsa açın yoksa büyük bir kaba su doldurun donsun ve büyük buz kütlesini odaya koyun sabaha kadar eriyor ve odayı nemlendiriyor. Yıkanmamış koyun yünü ve akgünlük deneyin kesin çözüm. Yoksa çörekotu yağı ve Çam kozalağı şurubu için sabah akşam, ben bu şekilde atlattım acil şifalar diliyorum
prenses03 ezguscom odaya gece yatarken soğanı ortadan kes içine tek tek karanfil batır odaya koy valla ben hastayken hep onu yaptım baya baya bizi topladı bazen ben veya kızım ara ara öksürünce koyuyorum baya iyi geliyo
Baharat5561 ezguscom bende öyle bir durum yasadım sekrol surup kullandım ve serum taktırdım bebeğimi 8 saat emzirmedim daha önce dolaba sağıp koyduğum sütlerle idare ettik birde nebulizatör ile hava kullandım.Biraz gec bir cevap oldu ama belki yine de faydası olur