merveeecelik esma121212 benim 1.ay 20 günlük bebeğim var 5.447 kilo 3.350 doğmuştu Doktor sadece anne sütü ile bu kdr kilo almasına çok mutlu oldu❤️Mama kullanmama çok şaşırdı tebrik etti beni çok mutlu oldum ilk bebeğim
salehh esma121212 benimki çok minik doğduğunda 2kilo 600dü ödem keçince 2kilo 300kaldı yavrum. 4ay konturolünde 5kilo 600dü şu an 4ay 12 günlük. Sadece anne sütüyle besleniyor
atlasmom27 esma121212 maşallah biraz fazla sanki bana 2. ayında doktor kilosu çok demişti her istediğinde emzirme demişti kaç kilo doğdu bebeğiniz
esma121212 Bir de bebek memeyı alamıyor silikon uçla emzırıyorum göğüs ucum hiç yok ne yaptıysam yanı olmadı sağ göğüsü cıplak emebılıyor ama sol hep silikon
merveeecelik esma121212 sütünü sağ benimde ucum yoktu sağmaya alıştırdım göğsümü sağa sağa çıktı meme ucum sağdıktan sonra hemen meme ucum çıktığında verdim ve tuttu bunuda kendim buldum hem yumuşak oluyor süt tam gelmiş oluyor ve emmesi rahat oluyor
esma121212 atlasmom27 ama söyle bişey mesela gündüz 2 saatı hiç beklemıyor 1 buçuk saatte bır acıkıyor gece de 4 saat uyuyor acıkınca ağlıyor tabi anlayamıyorum
esma121212 merveeecelik aynen bende öyle yaptım sol çıktı ama sağ tamamen içe çökük asla çıkmıyor sağarken çıkıyor sonra 20 saniye geçsin pıt yok oluyor
hunertrn esma121212 normal ya çok bakmayın kiloya sağlıklı beslenmesı önemlı emın olun benım kızım diş çıkradı bu dönemde o sebepten iştah olarak biraz uzagız ek gıdaya