Hayırlı geceler hepinize, o kadar doluyum ki kızlar eşim iş dolasıyla uzakta çokta duygusalım. Kısaca özetlemek istiyorum akıl istiyorum sizlerden. Benim eşim evlatlık teyzesine verilmiş ve bunu 15 yaşında köylü kadının boş boğazlılıyla öğrenmiş şuan 30 yaşında. İki aile arasında çok ortada kalıyor çünkü kayınvalidem eşimi çok dolduruyor öz ailesine karşı bu durum beni çok üzüyor çünkü biz görüşüyoruz tamam doğuran değildir anne ama ne bileyim üzülüyorum. Kayınvalidem şimdi de 4 yaşındaki oğlumu doldurmaya çalışıyor biz teyze ve enişte diyoruz özlere ama oğluma babanne diye öğrettim. Geçenlerde görüntülü arıcaktık kayınvalidem dedi ki oğluma gel şu aptal babanneni arayalım şok oldum o nasıl söz anne sünger gibi onun aklı herşeyi anlıyor artık dedim yok bişey olmaz dedi konuyu kapattı bende bunu eşime anlattım böyle böyle oldu diye annesine kızmış kübra haklı anne yPma demiş şimdi benimle konuşmuyor inanın bu en basit örneği😕 5 yılda yoruldum yıprandım resmen gönülleri olsun diye sustum içime attım ama ben oğlumun eşim gibi olmasını istemiyorum ne yapmam lazım sizce? Eşimin yaşadıkları çok ağır şeyler sürekli yüzüne vurulmuş zamanında. Konu çocuklarım olunca geriliyorum ister istemez😑