Denizates Doğumdan sonra adet olanlar Kızlar doğumdan kaç ay sonra adet gördünüz oğlum 5.5 aylık hala adet olmadım doktorum anormal bir durum yok emziridğin için olmaman cok normal dedi ama kafaya takıyorm yinede
neslihanilbasarir Denizates bende emziriyorum bebeğim 2 buçuk aylık 40 ım çıktı 1 ay sonra adet oldum kişiden kişiye değişiyor bence 6 ay 1 sene olmayanlar var
Kubra34 Denizates Ben 40cıktı bihafta sonra adet oldum sonrasında kızım 4aylık hala olmadım bekliyorum🤷🏻♀️
yumosbebe Kubra34 aynı durumu yaşıyorum çok korktum tekrar hamile kaldım zannettim meğer normalmiş mesajınızda görünce ayrı bir sevindim☺️ Benim gibi olan varmış diye
Denizates burcuuharunn ya doktorda normal dedi ama sanki adet olunca bütün yüküm gidecekmiş gibi o yüzden takıyoruö belki aşırı gergin stresliyim 😒
Nisaasel Denizates benim 7. Ayım dolmak üzere ama hiç olacak gibi değilim yaa şiştim iyice ilk kızım da 40 ım çıkar çıkmaz ılmuştum hemen
ikos58 Denizates dogumdan sonra sadece 2-3 gun hafıf leke oldu kanamam falan olmadı. 4 aylık oglum adet de olmadım hala