Asya_1 Bebekleriniz kaç aylıkken desteksiz oturmaya başladı benim bebeğim 8 buçuk aylık desteksiz oturamıyor
yildiz-alp2024 Asya_1 benim bebeğimde 8 aylık yeni yeni desteksiz oturmaya başladı ama yine ara sıra dengesini kaybediyor
Abaegrk Asya_1 her bebek birbirinden farklı bence kıyaslama moralini bozma. Benim bebiş 5 aylıkken bir iki dakika durabiliyordu şimdi 6 aylık oturuyor desteksiz
hry410_ Maka_Paka canik dedim gibi her bebek bir olmuyo mallesef bazilarinda gelisim geriligi oladabiliyo bi cocuk doktruna gotur
gokturkasli Asya_1 9 bucuk aya kadar dengesizlik yasaayabilir. Yigenimden biliyorum 10 aylik tam oturdu 16..aya dogru yururdu
arenbeyinannesi Asya_1 Benimkide 8 aylık ve hiç oturmak istemiyor bende çok üstelemiyorum her bebek farklı. Emeklemesi, yürümesi, konuşması yani zamanla oturur canım onlar ne zaman isterse o zaman oluyor herşey ☺️
Hubalop Asya_1 Kızım 8 aylık. Desteksiz oturamıyor. Bir kac saniye oturuyor dengesi bozulup pat yere düşüyor😀 hepsi olacak oturacaklar, yürüyecekler, konuşacaklar ve biz bıkacagız😅 Stres olmayın hazır hissettiginde oturacaktır bebişlerimiz.
Leylamoznur Asya_1 düzeltilmiş hali ile mi söylediğin ay bak benide 36+3 de doğurdum eşimin kuzenide doktor bana hep 15 gün eksik hesapla dedi eşimin kuzenine 1 ay düşün dedi oda 8 aylık oturamıyor ama doktor 7 ay gibi düşün zamanın var egzersiz bol bol dedi bi doktora danış