arzuy1711 Bu.kolik ne zaman geçiyor canım anneler 2.haftada başladı 3 haftadır devam ediyor çocuk ağlamaktan beter oldu kıyamıyorum Bi de gaz yapmayan mama öneriniz varmii
mihrasahin arzuy1711 4.aya girdik ara ara hala tutuyor sancılarımız sma comfort kullanıyoruz doktorumuz kolik olduğu için bu mamayı önerdi ben çok memnunum 3 4 mamadan sonra bunda memnun kaldık birde size tavsiyem günde bir iki mamasına bi kaç damla soğuk sıkım zeytinyağı damlatın bizde çok fayda etti
ilknurrrrrrrrr arzuy1711 Hiç 6 ay felan beklemeyin benim kzımda kolik 2 aylık olduk bugün clinikid sayfasında kapıda ödemeli olarak gaz masaj yağını aldım 3 gündür her sancı çektiğinde kullandım ve aşırı rahatlatıyor anlık olarak gaz çıkarıyor 2 ayda 3 gündür rahat uyuyoruz geceleri
Zhl123 Bizde çok çekmiştik oğlumda. İlk 3 ay gaz problemi çok yaşadık. Gece gündüz huzursuz ederdi bebeğimi. Ama sonrasında yavaş yavaş azaldı ve geçti. Sıkmayın canınızı inanın hepsi geçiyor🙂
arzuy1711 Zhl123 inşallah ya bebeğimin ağlamasına dayanamıyorum Bi yeri aciyormuş gibi her gün düzenli ağlaması yıpratıyor insanı
balyanaklibebe Biz de Kolilk iki aylığız Üçüncü gün başladı bizim onuncu günden hiç Sakinleşmiyordu 40’ı çıktıktan sonra biraz rahatladı hatta bazı günler baya rahat oluyor ama hep bir sorunumuz var şu bir haftadır yine çok sıkıntılı bebeğim
arzuy1711 balyanaklibebe ay inşallah bizimde aynı olur kendinde huzursuz yavrumun kirkimiz çıkınca rahatlar inşallah
balyanaklibebe arzuy1711 gece hiç uyumuyordu şükür geceleri uyuyor artık moralinizi hiç bozmayın şimdiki doğan çoğu çocukta var bu problem geçmiş olsun
arzuy1711 ilknurrrrrrrrr öneriniz üzerine aldım ama Bi faydası olmadı siz ağlama anında mi kullanıyorsunuz gün içerisinde üç kere masaj yaparak uyguluyorum ben de
[silindi] arzuy1711 bende almıştım bebegim 20 günlük ama hiç faydasını göremedim. Onunlar beraber metsil damla probiyotik kullanıyorum biraz rahat ama bazı saatlerde yine krize giriyor 😔
ilknurrrrrrrrr arzuy1711 yani ben her sancı çektiğinde kullandım her ağlamasında emmek isteyip ememediğinde birde makat kısmana bi tur sürüyorum özellikle ilk önce ayak tabanlarından karnına sonra makata değdiriyorum hiç bi yan etkisini görmedim günde 5 defa felan yapıyorum
Meltemmss Aptamil conformil önerdi doktor ama içiremedim ben çok yoğun bi mam. Siz deneyin isterseniz . Ben hipp kullanıyorum ve damla
arzuy1711 Meltemmss denedik mahvoldu çocuğum aşırı derece de gazlandırdı makatinda catlaga neden oldu gelişimi önden gidiyor mama takviyesini kes zorlandığın anlarda ver dedi doktorum sürekli meme isteyen Bi çocuk haliyle bazen geceleri sut gelmiyor sma optipro aldik su an memnunuz kabizlik olmadı gazı içinde gün içinde olabildiğince hareket yaptırıyorum gündüz atağı tutmazsa gece tutuyor inşallah atlatacagiz
alin12_ arzuy1711 bizim 2.ayda geçti.ama 7 ay süren tanıdığım var 😔 probiyotik kullanıyorsunuz.bio gaia gibi.. o bize çok fayda etti.gaz damlası olarak samp simplex kullandık