tombikdonerkankasiiskender Sakallı poğaça mercimek köftesi Sarma kurabiye Su böreği Havuç tarator Arpa şehriye salatası Pasta Cupcake Sizce yeterli ve uyumlu mu acaba ? 😊🥰
Maka_Paka tombikdonerkankasiiskender Gayet güzel ama hem havuç tarator hem arpa şehriye fazla bence birini çıkar 😅
nehirsude0 tombikdonerkankasiiskender kız sigara böreği olmazsa olmazdır onu goremedim gelmiyorum ben🤔
tombikdonerkankasiiskender Maka_Paka yok yok kalabalık olcak biri yoğurtlu diğeri yoğurtsuz farklı çeşit yani 😁
tombikdonerkankasiiskender nehirsude0 ay sarmaya üşendim iki bebeylen ondan su böreği kolayına kaötım 😂😂😂😂
tombikdonerkankasiiskender Deletedmom_110 baya kalabalık olacak mecbur çeşiti fazla yapmak istedim seninkide gayet güzel bence 😊
nehirsude0 tombikdonerkankasiiskender tamam o zaman bana iki üç tane özel olarak al yoksa gelmem😂 patlamış mısırda yapabilirsin
tombikdonerkankasiiskender nehirsude0 keşke burda tanıdığım kişilerden de gelebilse sana kargoyla göndereyim beybi 😂😂😂 @Tombikdonerartikcokpahali kankam geliyo tabii kız o kadar küçük çocuk o mısırları nerelere sokar Allah bilir 😂😂😂😂😂
Deletedmom_110 tombikdonerkankasiiskender evet hepsi bitti ama kurabiyeler extraaa vardı mutfakta 😂😂😂😂
nehirsude0 tombikdonerkankasiiskender yolda yerler onu kuryeler 😂 düğün olunca gidiyoruz eşimin bir kuzeni kaldı bekar orada evlenirse gideceğiz İstanbul’a belki yakınsa uğrarım😅