Sdyll Duş aldırdım, ateş düşürücü verdim, üzeri soyunuk acile de götürdük ama hiçbiri fayda etmedi anlık düşüp geri yükseliyor, ne yapabilirim başka yardımcı olur musunuz
Lugesyaa Sdyll 2 gün önce aynı durumdaydım hastaneye götürdüm kan aldılar enfeksiyon çıktı ve her geçen sürede daha çok çıkan bişey bu zamanında gitmekte fayda var
Bebekli72 Kaç aylık Koltuk altı göbeği sırtı göğüs tarafına bezler koyun biz öyle yapmıştık Allah şifa versin
Sdyll Lugesyaa gittik kan alındı ama temiz dedi doktor boğazda kızarıklık var ishal burun akıntısı ve ateş
Milo Sdyll benim kızımda ateş hep bogazında kızariklık oldugunda yükseliyor . Bogazını çabuk iyilestirmeye calısıyorum ben hep bogaz iyilesince ates de düsüyor
Milo Good_mother canım bana doktorum hep ilaç yazdı genelde ilacla iki güne toparlıyorum. Ama doktorum yemek yemese bile bol bol su vermemi söyler hep . Bogazı mikrop kapmasn diye
hazalp Sdyll bu ara öyle bir salgın var diş de yapabilir doğal yöntemler de işe yaramıyorsa fitil deneyebilirsiniz