reyyancngz Kızlar merhaba 19 günlük bebeğim var ama sütüm yeterli olmuyor mama ekstra veriyoruz ,1 kaşık mama ile 20 cc veriyorum bir sabah bir gece uyurken yeterli olur mu ?
Sevinizz_ reyyancngz bez sayısını kontrol edin doymuyor diye düşünmeyin zaten mideleri ufacık😊ağlıyorsa besleyebilirsiniz 30 cc mama ile
reyyancngz Dedektifgadget memeyide alıyor ama doymuyor bir sabah birde yatmadan önce gece veriyorum 30 cc ye bir kaşık eklemem yeterlimi
gulistan536_ reyyancngz evet bir kaşık 30 CC su konuyor zaten hepsini içmeye bilir normal cisli bez sayisu günde dört beş olmadi lazim o zaman doyuyirdur
Dedektifgadget reyyancngz evet canım bende bir ölçek veriyorum günde bir kere saat 10 a doğru veriyorum
reyyancngz gulistan536_ walla hem emzirip hem veriyorum ama sürekli geziyor :( üzülüyorum bende artık
reyyancngz buss__ evet bende öyle yapıyorum artık ama doymuyor gibi duruyor sürekli emek mama geziyor
buss__ reyyancngz yeterli olmadığını nasıl anladınız benim bebeğimde 40 gün ara ara mama kullandı hiç kullanmak istemedim ama sarılıktı sonra kestik sürekli meme de memede uyurken emiyor tuvalete gidecek zamanım bile olmuyo 😂 öyle aşırı tasan bi sütüm yok ama bebeğime yetiyor belki sizin de sütünüz yetiyordur bebekler hep memede kalmak istermiş evde tartı varsa bebeğinizle tartılın sonra sadece kendiniz tartılın bebeğin kilo alışını doktora gitmeden de takip edebilirsiniz
reyyancngz Sevinizz_ günde 5 defa değiştiğim oluyor mamayı içiyor sürekli meme geziyor ıslanırsada tutmuyor bende yoruluyorum artık
reyyancngz buss__ doğduktan bir hafta sonra gittik 3.800 dü 3 gün önce tekrar gittik 4.100 dü 6 şubata doğdu güzel alıyor ama meme ıslandığında bırakıyor sürekli açmış gibi ağzı hep açık bugün hiç uyumadı acaba Türk kahvesi çok içtim o etkiliyor olabilir mi