Annelikmaceram Betulll53 bulaşık kapsulü elit i diyorsanız şuan onu deniyorum tabi kaç katı pahalı olan fairy gibi mükemmel değil ama idere ediyor
SeverusSnape Annelikmaceram gerçekten hiç bulaşmayın derim. Korkunç bir tablet, bardaklar falan 40 yıllıkmış gibi matlaşıyor. Hatta onlar bile daha parlaktır eminim.😁
2uykusuzprensannesi Annelikmaceram makina deterjanı olarak peros kullanıyorum çok memnunum, sıvı sabun olarakta peros ,yumusaticimda peros ,ama fairy ve domestosun yerine çok denedim maalesef içime sinen olmadı,
Annelikmaceram 2uykusuzprensannesi domestos yerine ace kullanıyorum ve eşdeğer bir ürün aynı temizliği sunuyor bana sadece kıvam farkı var ace daha duru ama memnunum
Annelikmaceram julide0 elit markası kullanıyorum fairy kadar olmasada şuan memnunum bir hafta kullandım şuanlık çizilme falan yok umarımda olmaz
Annelikmaceram SeverusSnape çok güldüm ilk yorumunuza kullanmak istemiyorum ama fairy elite markasına başalfım bile tabi o kadar performansı yok ama şuanlık idare ediyor
AlyAysima Annelikmaceram turkıshcare marka bulaşık tableti gördüm yerli markaymış kendim denemedim henüz elimdekiler biterse ondan denicem bende. Çamaşır için de bingo tercihimdir. Abc hoşuma gitmedi
Annelikmaceram AlyAysima bingo almaya karar cerdim elimdeki omo bitsin . Şuanda elit markasını deniyorum bulaşık tableti olarak unatım zarar görmez eşyalarım
sokaklahmacunuu Annelikmaceram ben pril bulasik makinesi tabletinden menunun bir iki kez indirimde denk geldi aldim halada kullaniyorum
Papatyannesii Annelikmaceram toz deterjan da bingo güzel kapsül de bim’in markasını kullanıyorum ben iyi değil de yapacak bişey yok onu bilmiyorum ama
sirinpatates Annelikmaceram finish, pril bulasik deterjani ve bingo sivi deterjan bingo yumuşatıcı kullanıyorum. Zaten hep onları kullanıyordum bingo mis