yldrm986 Ayselatmaca etkilemez korkmayın,kim uyduruyorsa bunları anneleri korkutmak tan başka bişey değil 🤦🏼♀️
Ayselatmaca nerminsari ben hipp veriyorum günde 1 defa akşam benim oglum huysuz oldugu zaman emmiyor emmedigi zamanlarda veriyorum
simgetaskisla [bilinmeyen] yoo hiç bi şekilde etkisine karışmıyor ne alaka. anne sütünden alacaklarını da alıyor maamdan alacaklarını da
Ayselatmaca babyyunus ben hipp veriyorum gunde 1 defa bazen hıc vermıyorum huysuz oldugu zaman emmiyor bebegım emmedıgı zamanda mecbur mama verıyorum sağmakla uğraşamıyorum o an
sevgiyilmaz [bilinmeyen] yoo ben katılmıyor çünkü hem emzirdim hemde mama verdim ama benim sütüm zaten azdı herşeyide yaptım ama yetmediği için kullandım mama
Ayselatmaca denizcinar bilmiyorumki en iyisş bu diyorlar gaz yapmayan ben az verıyorum gunde 1 2 kere emmedıgı zamanlarda
guvesra hiçbir etkisi olmaz anne sütü yetmediğinde anne sütü içeriğie benzer üretilen mamaları takviye veriyoruz birbirine niye etkisi olsun ki
ayfernaz Yok artık. Mama düşman değil arkadaşlar naptınız ya. Mama anne sütü yetmeyince çocuğu beslemek için veriyoruz çocuğumuzu besliyoruz mamayla niye anne sütünün etkisini azaltsın
Ayselatmaca ayfernaz bilmiyorum bır internet sitesinde okudum oradakı bayana doktoru soylemiş bemde sizlere sormak ıstedım