SweetMom__ Evde deneme olarak içine koydum bir güven geldi kendime şimdi üstümüzü giyinip babamıza süpriz yapmaya gideceğiz beni cesaretlendirdiniz için çok tesekur ederim şuan çok mutluyum yavrumu alıp gezmeye gidiyorum😍😚🐑 
SweetMom__ Blueberry0 ya blue bery seninle hamileegimiz aynı zamanlarda geçti bizde 2 ay 15 günlük olduk Ve beni hatırladın mı hapymomdan:)
SweetMom__ [silindi] merhba canım baby plus Discovery Kanguru ben bunu aldım diğer kanguru deneme amaçlı koydum :) 
SweetMom__ kimbumadam kuzum fotoğrafta gözükmüyor yoksa m şekilinde o bide bitane daha var kanguru bu hediye gelmişti
melif SweetMom__ çok güzel canım keyfini çıkarın bundan sonra daha sık çıkarsın büyüdükçe inan hava almak çok iyi geliyor hem bize hem bebişlere 🌞
Duygusaljelibon_ SweetMom__ bebeği kendine dönük yapsan daha iyi olur böyle olmamış güzel güzel gezin ❤️
Aslicamm SweetMom__ keyifli gezmeler yalnız bebeğinizi kendinize dönük bacakları m şeklinde olacak şekilde tasirsaniz omurga sağlığı için çok daha iyi olur 💕
SweetMom__ Aslicamm evde deneme amaçlı koydum canım bide bununla çıkmadım yeni aldığım kangurum vardı onu koydum icine😙😍
lidokain SweetMom__ şu kadar hayati sevsem bu kadar küçük şeye mutlu olsam herşey hallolacak aslında 😄