Efnanalyaveannesi12 2 aylık bebeğim dünden beri oturma odasında uyurken bağırarak uyanıyor okudum ufledim nedeni ne olabilir acaba başına gelen oldumu yatak odasında beşiğinde uyuyor ama sabahlari oturma odasında oluyoruz dünden beri böyle arada bir bağırarak kalkıyor
Yazmelegi_ Efnanalyaveannesi12 yüksek sese maruz kaldıysa veya yanında bagirmalar olduysa ondan olabilir
arencansel Efnanalyaveannesi12 gaz sıkıştırıyor annesi benim kızımda öyleydi bağırarak bazen kızarıp ıkınarak uyanırdı
Sibelmuc Efnanalyaveannesi12 gaz sıkışması. Biz de çok korkmuştuk ama gazdı.Ayaklarının altına havluyu rulo yapıp koyun yani bacakları yukarda kalsın biraz işe yarıyor
Efnanalyaveannesi12 Yazmelegi_ seste uyuyan bir bebek yani sessizliğe alışık değil normal de kimsede yüksek ses yapmadı yanında sadece TV açık oluyo
Efnanalyaveannesi12 arencansel gaz damlası kullanıyoruz gazını da çıkarıyor ama hiç aklıma gelmemişti bu teşekkür ederim
Yazmelegi_ Efnanalyaveannesi12 gaz damlasının yaninda probiyotik te kullanıyorlar genelde kullanıyor musunuz
arencansel Efnanalyaveannesi12 rica ederim probiyotik sabah emzirmeden aç karna veriyordum ben emerken daha rahat hissetsin diye 🙏
arencansel Efnanalyaveannesi12 birde gaz sıkışmasında huzursuz olduğu an instagramda elanur Vardarın bi videosu var gaz çıkarmayla alakalı tavsiye ederim çok işe yarıyo onun sayesinde gaz damlasını bıraktık biz 🙏