12sukran ilk oğlumda asla böyle bisey yoktu ikinci oğlum sürekli otururken böyle pozisyonlara giriyor bir sorun mu var doktora goturcem sizede sormak istiyorummm normal mi
fatma___ Kaç aylık acaba benim oğlumda 7 aylık aynı bu şekilde yapıyor desteksiz oturamıyor hep kafa önde bende çok endişeliyim 7. Ayın sonunu bekliyorum doktora danışmak için..
12sukran fatma___ 7 aylık canım benimki oturabiliyor emekliyorda ayağa da kalkıyor ama otururken bu pozisyonda
12sukran Lazerlimunafik teşekkür ederim annelik işte abisinde böyle bisey görmediğim için huzursuz oldum
Lazerlimunafik 12sukran Kıyaslama yapmayın ikisi birbirinden farklı oluyor bende bazen kızlarım arasında yapıyorum bunu sonra dedim ki neden ikisi aynı olsun ki insan aynı olsun istiyor 🤭 Küçük daha büyüyecek yürüyecek minik koala 🥰🥰
12sukran Lazerlimunafik yapmıyorum hic bir konuda sadece aceba bi sorun mu var diye örnek verdin abisini haklısınız her bebek bir degil
12sukran Fatmaahmet1 ay evet her gun farklı bir duruş hatta o kadar estetik cimlastige mi yazdirsak diye şakasını yapiyorum 😀