07asya Hanımlar merhaba kızımın ağzı ve dilinde beyaz beyaz şeyler çıktı başına gelem varmış 
elfnurs 07asya pamukçuk olmuş annesi ılık bı bardak suyu bı çay kaşığı karbonatı atın tülbenti parmağınıza takın silin sabah akşam
Yazmelegi_ 07asya karbonatla bazen geçmeyebiliyor ilaç almanız gerekebilir bizdede olmuştu ilaç vermislerdi
oznur06unlu 07asya evet pamukçuk olmuş annesi benim kızımda ilk doğduğunda olmuştu gazlı bezle silince daha iyi geciyo dilindeki pütürlükleri aliyo karbonatlı ılık su yapmıştım bende sabah akşam temizledim bol su icirin birde
TgbHmzz 07asya Karbonatlı suyla temizleyin eğer geçmezse bir doktora gösterin bazen ilerlermiş olabiliyor o zaman ilaçla geçiyor benım öyle olmuştu
Iremalina1_ 07asya evet dönem dönem başımıza geliyor bizimde sabah öğle akşam karbonatlı su ve mikostatin damla tek geçiren
Eslemveasya 07asya Benim ilk kızım da çıkmıştı dili bembeyaz olmuştu ve ne yapsam gitmiyordu en son biri saçını sür dedi diline siler gibi yap öyle yaptım 2 3 yapışda geçti daha da çıkmadı. Annenin saçı
Nerfem 07asya geçsede günde 1 defa o karbonatlı suyla temizzleme işlemini tekrarla canım oluşmasın yine