EslemOmer 17.01.2024 doğumlu erkek bebeğim var boy 55 kilo 5200. Benimle yakın zamanda doğum yapanların bebeklerin kaç kilo ve kaç cm ?
MRVATL EslemOmer merhqa benim bebeğim de 18.01.2024 doğumlu bir aylık kontrolümüz pazartesiydi mama ve anne sütü ikisi bir veriyorduk kilosu 4.595 çıktı ve doktor çok kilo almış dedi 😬 mamayı bıraktırdı
EslemOmer MRVATL Doğum kilosu ne kadar dı ? Biz 3170 doğduk geçen pazartesi 33 günlükken 5200 yani 2 kilodan fazla almış çok mu bilemedim
bsrnsyaksa MRVATL aynı gün doğumlu kızlarımız bende mama anne sütü gidiyorum 2900 gr doğdu boy46.5 şimdi 53cm kilo 4350 çıktı mamayı nasıl veriyordun yani günde kaç kere ve kaç cc ben günde bir veriyorum akşamları o da sanki göğüslerim boş oluyor o saate aç kalmasın diye sizin nasıl
MRVATL EslemOmer 3165 doğdu 31 günlükkrn tartıldığında 4575 gr çıktı doktor da kilosu çok dedi sadece anne sütü alsa normlaladi dedi benimki mama da alıyordu çünkü bilemedim valla ama ben normal gözüyle bakıyorum
MRVATL bsrnsyaksa merhaba mamayı günde 3 kere falan veriyordum cc olarak çok veriyorsun dedi 90 cc veriyordum doktor benim için süt arttırıcılar önerdi onları kullandım pazartesi doktora gittik takviyeleri hemen kullandım salı günü itibariyle sadece anne sütü oldu sadece
bsrnsyaksa MRVATL sütüm şükür iyi sadece günün belirli saatlerinde göğüsüm boş gibi hissediyorum günde 2 kere belki veriyorum o da 40 cc veriyorum çok vermiyorum desteklemek amaçlı
MRVATL elifbarcin65 bestlak damla lacmix takviye takyeye başlamadım daha) aktardan şifam baharat diye bir markanın süt çayı birde kuru meyvalardan olan komposto gerçektende sütüm bir anda arttı tabi yanında biraz dinlenmek ve uykuda çok önemli dedi.