131022alparslan Bebeğim hangi bezi kullanırsam kullanayım hep uyurken yan taraftan taşıyor sabah 5 gibi felan Islak oluyor. Nasıl çözüm bulabilirim öneriniz var mı
SeverusSnape 131022alparslan kaç aylık bebeğiniz? Külot bez deneyebilirsiniz. Deneyimlediğim ve her konuda memnun eden tek bez markası primaydı. Yan bariyerleri dışa doğru açabilirsiniz bi de.
baby9669 131022alparslan merhaba bende yeni külot bez aldım ama pek memnun kalamadım hani cırtcırt da en azından bel kısmını sıkıldığını siz ayarlıyorsunuz. Goon diye bir marka var onu çok övüyorlar bakalım bitsin bende deneyeceğim bi
131022alparslan Gece 11 buçukta SeverusSnape 1buçuk yaşında geceleri yaşıyorum sadece bu durumu kilot bez kullanmadım
magal Ben baby turco kullanıyorum, ama acaba bebekte çok mu bekletiyorsunuz? Sıkça değiştirince sızma vs olmuyor. Bir de belki artık küçük geliyordur bezi.
organicanne 131022alparslan bantlarken üstte 1 parmak kalsın su çeken yer dışarda kalıyordur ya da gece emziriyorsanız bir kere değiştirebilirsiniz