hediyenuk Mrb.. Reglime göre 8 haftalik falan olması gerekiyor sonuçlarda var olduğu gözüküyor da neden acaba şüpheli pozitif yazyr bilenler lütfen cevap yazabilir mi gece gece tedirgin oldum.
aysegul_my hediyenuk şupheli pozitif mi neden oyle yazmişlar degerinizmi düşuk hic ultrasona girmedinizmi
Hamburgerr hediyenuk size şüpheli dememiş 5-25 arasında olursa şüpheli demiş sizin 14 bin zaten yani bir sorun yok ☺️
hediyenuk aysegul_my ayın 27 sinde girecektim e nabizdan bakym dedim o şekil yazyrdu alt yorumda yazilalanlarin aynisini yazdm bakabilir msnz
hediyenuk birprensesanesi bi türlü ekleyemedim ben yazılanların aynısını yazym Sonuc =14406 Referans degeri= <5 5-25 şupheli>25 pozitif e nabizda aynen bu şekil yazyr
birprensesanesi hediyenuk sol üst köşedeki üç noktaya tıklayıp resim ekle kopyala yapıştır yapabilirsin
Zeynali hediyenuk resmi görsek anlaşılır olur ama referans kisminda şüpheli yazıyorsa o deger araliginin supheli olabileceğini söylüyor ama çıkan beta değeri gayet iyi görünüyor🌸 Allah bağışlasın bu arada sağlıkla gelsin 💕
beybiliko hediyenuk değeriniz 14 bin, kesin hamilesiniz, referans değer aralığına bakmanıza gerek yok, 5 in üzeri normalde hamile kabul ediliyor ama bazen kimyasal gebelik durumu söz konusu oluyor, ama sizinki böyle bir şey değil, güle güle büyütün şimdiden
CatBoy hediyenuk Sonuc =14406 Referans degeri= <5 5-25 şupheli>25 pozitif Referans aralığı 5-25 şüpheli 25 üzeri pozitif Değeriniz 14406 bu durumda şüpheli bir kısım yok net gebesiniz ☺️
pinkooo_02 hediyenuk net hamilesiniz de neden şüpheli yazıyor bilemedim ciddi birşey olsaydı doktor söylerdi size canım kötü düşünme 🌸
aysegul_my hediyenuk sen onun süpheli demesine bakma sonuç degerin cok güzel orda şupheli olabilecek degeri yazmişlardır sen bozma moralini degerin olmasi gerektigi gibi bence
hediyenuk aysegul_my oylemi çok teşekkürler şüpheli yazısını görünce tedirgin olmuştum şimdi rahatladm