ayses14 Tiroid rahatsızlığı olup ilaç kullanan ve lazere giden var mı yani bir sakıncası olur mu bunun
busra170823 ayses14 ben uzman estetisyenim canım istediğin sonucu alamazsın ama aylık rahat ediyim diyorsan gidebilirsin
prenses_prens ayses14 Bende tiroid hastasıyım. Çene altımda çenemde tüylenme çok olduğu için lazere başladım. Üçüncü seansıma gittim 1 hafta sonra dördüncü seansım var ve Allah’ıma şükür çok rahatım keşke daha önce başlasaydım diyorum. Ciddi ciddi azalma oldu.
Bett1 ayses14 17 senedir tiroid hastasıyım 125 mg lik ilaç kullanıyorum buz lazere gittim yüzde 85 90 sonuç aldım 2 sene oldu 3 4 ayda bir çıkan ayva tüyleri alıyorum onlarda kol koltuk altı bacak genital toplasan 20 tane falan. Lazer sonrası hamilelik döneminden de geçtim.
AegeansMom busra170823 aaa neden öyle dediniz ki benim de tiroidim var bazı bölgelerimde uzun zaman zamandır cıkmıyor
Balin_annesi busra170823 merhaba benim de bir sorum olucak. Bende buz lazere gidicem cihazları orijinal smotech buz başlık dediler ama benim polikistik overim var. Fakat her ay adet oluyorum. Ne kadarlık Bi etki alirim tekrar çıkar mı bacak killarim çok kalın ve siyah
ayses14 busra170823 anladım teşekkür ederim en çok çene altında tüylenme olur tiroidden dolayı çok yoruyor yıldım artık
busra170823 ayses14 aynen o sıkıntı oluyor ama doğrusu bu yani ben seni doğru bilgilendiriyim sonuç alırsın şöyle iyi olur böyle iyi olur diyenlere inanma yani
ayses14 busra170823 ay dediler zaten memleketim de başladım evlenmeden önce evlenınce yarım kaldı gidemedim sadece yüzüme , çene altı başlamıştım tiroid hormonları da orda bi tedirgin oldum sonra zarar eder mi, diye
busra170823 ayses14 yani dediğim gibi aylık ağda yaptırıyor gibi düşün he yada 1.5 ay uzatır ama dökülmen %25 falan olur
Bebegimannesi busra170823 lazer cihazları hakkında bilginiz var mı acaba bende lazere gidiyorum champion lazer uyguluyorlar iyi mıdır sonuç alır mıyım
busra170823 Bebegimannesi Şuan sürüm olarak yeni sonuçlarıda güzel ama IPL olarak geçiyor haberiniz olsun
busra170823 Azalma yapar ama tekrar çıkar sorunumuz o yada uyutmaya geçer tüyleri sonra tekrar aktifleşir
busra170823 AegeansMom sonuç alanda var almayan da var ama biz genelde tiroid hastalarına %25lik orantı diyoruz he tabiki sonuç alması bizim içinde daha iyi😂😂
AegeansMom busra170823 şimdi bir şüpheye düştüm acaba ilerde cıkacak mı diye soprano titanyum benim gittiğim cihazın ismi baya da iyi sanki
Bebegimannesi busra170823 dieodo nasıl peki Ipl olmayan bir o cihazları varmış cihaz değişikliği talep edicem sanırım kusura bakmayın çok soru sordum ama 😅