Ebs-34 Anneler merhaba,3ay 9 gunluk bebeğim var geceleri 3-4 saate bazen kendı uyanıyor bazen ben uyandırıp emdırıyorum gece beslemeleri nasıl olmalı bazı hekımler uyandırmayın acıktıkca dıyor ama dogru olan nedır
arya-1604 Ebs-34 alışkanlığa dönüyor çünkü belli bir süre sonra uykuya da ihtiyacı var şuan artık kendisi acıktıkça uyanacaktır 🥰
elifkos Ebs-34 uyandirmayin kendi acıktıklarinda uyanıyorlar benimki bugün 4 aylik oldu biz bir ayı bitince gece uyanması kestik kendi uyanıyor zaten a
Blueberry0 Ebs-34 benim bebiş 2 aylık olacak kendi kendine mesela gece 12 1 gibi uyuyorsa 6 da kalkıyor . sonra içip uyuyor. sonra tekrar 9 da kalkıyor. kendi kendine düzen kurmuş 😀 bence kaldırma kendi uyanır zaten
askbebegimmbenim Blueberry0 benim oğlum min düzeni de bu şekilde 12 1 gibi yatış 6 da kalkiyor bidaha emip uyuyor 8 9 gibi tekrar kalkıyor. Ama şu 2 gündür gece 3 sabah 6 kalkıyor
1babyannesi Ebs-34 mide kapasiteleri değişiyor biz 3 aylıkken gece 12 de emzirdiğimde 4 te uyanıp emmek istiyordu sonra 8 de bi uyanıyordu onlar uyarlıyor bence şimdi mesela 12 de emiyor sabah 5-6 yı buluyor bazen de 2 saatte bir uyanıp emmmek istiyor bebeğe göre hareket edin o kendi açlığını daha iyi bilir