Sldmrt Allah’ım yok böyle bir dönem yok böyle bir yaş. 3 yaş desen değil 4 yaş desen daha tam gelmemiş ama aralarda bi yerde tanıdığım evladımı almış götürmüş bana yeni bir ruh emici getirmişler. Beni böyle ruhen duvardan duvara vuruyor çocuk sinirden aklımı çıvdıvıcam :D konuşsan olmuyo bağırsan olmuyo vursan gönül razı değil. Benimle tatlı tatlı oynayan kek börek yaparken mutluluktan uçan oyundan sevgiden başka derdi olmayan yavrum nerde benim a dostlar? Ne zaman geri gelecek güzel huylu oğluşum :D
Nrkzy Sldmrt tam aynı aralıktayız 3,5 4 yaş arası gel sarılalım bacım hunileri takmay az kaldı :) bugün tepside duran 3 bardak 4 tabak yere atmak suretiyle kırdı bu saate kadar temizlik yaptım üstüne salonun ortasına çişini yaptı gün içinde dolaştırdım gezdirdim yerinde durmuyor devamlı mutfaktan bıçak alıp geliyor oyuncaklarını söküyor kırıyor
Faymer Sldmrt 2020 Nisan doğumlu😩ah ahh içimi yakmayın bende aynı dertten muzdaripim ne zaman düzelir kiiiii😩😩😁
Sldmrt Yelda35 oğlan değil kız bunlar artık başka bişey oldular :D 4 yaş anaları gelsede 4ten sonra düzeliyor deseler
aylizinannesiiii neanladinyurdagull Eylül 2020 doğumlu benimde kızım güzel güzel oynarken aniden başka biri geliyor gibi oluyor çok zor durum ya ruhsal geçişler desen var inatlaşma desen var babasını benden kıskanma var imdat
Sldmrt Muzreis okul psikoloğumuz dediki duygusal gelişim dönemi bu normal. Onun duygular benim duyguları katletti hiç haberi yok
Sldmrt Nrkzy ya bu çiş meselesi yeni güncelleme mi ? Bizimki de arada bi afedersin donunu indirip buraya çişimi yapcam diyo tövbe yarabbi 😆 yapmıyodu genelde ama iki gün önce de yine üstüme yapcam derken derken ana bi baktım cidden salıverdi. Bıçak mıçak mevzusuna hiç girmiyorum onlarda aynı😆
Nrkzy Sldmrt o zaman yeni güncelleme devamlı soyunuyor arkamı dönüyorum bi başlıyorum soyunmuş salonun ortasına çişini yapıyor delirmemek elde değil :) ve kaçıyor evde yakalayıp giydirsene kadar çıldırıyorum
Catlakbiranne Sldmrt 2 yaşla 3 yaş arasındaki dönemdeyiz kafayı yemek üzereyim bende Yenidoğan bebekten daha çok ağlıyor 33 aylık şuan
Nrkzy Sldmrt gel sarılalım delirmeye az kaldı bazen dişlerimi sıkıyorum 🤣geliyor yanıma saçımı severken bir anda saçlarımı yoluyor gidiyor tuvalete tükürüyor
littleflower 2020 Haziran doğumlu. O prenses akıllı uslu kız gitti , birilerine vuran iten bağıran, çokça da ağlayan yeni bir tip geldi. Bizimkinin bir kuzeni birde kardeşi oldu 7-8 ay önce etkiledi biraz ama bilmiyorum bu kadar da değil yani 🥲
Sldmrt Nrkzy yaaa :D bizimkide anne sana vurcam diyo pat diye yerleştiriyo sonra oyy acıdı mı diye öpüp bi daha patlatıyor:D bende sana vurucam bak bi daha vurma acıyor diyorum sen vurma cici yap anne sev beni diyor. gidip duşakabin camını açıp içine işiyor bak buraya işedim diye beni çağırıyo :D