tco Merhaba sevgili anneler oglum bugun 2 ay 3 gunluk sadece anne sutu ile besleniyor. Aksam saatlerinde emzirme pozisyonu aldigim anda cildiriyor deli gibi agliyor bende sagip biberonla vermek durumda kaliyorum ☹️ . Sabahlari ve gece boyle bir problem yok ama aksam 5 ten sonra emmek istemiyor meme reddimi basladi acaba☹️☹️
MervElizan tco bende aynı durumu yaşadım fön Makinesi açtım müzik açtım pes etmedim o ittikce bende ağzına doğru ittim zar zor tutuyordu zaten aç oldukları için mecburen tutacaktır. Bence biberonla verme birden bırakır seni emmeyebilir
GZehra tco evet :( Yatar pozisyonu çok seviyor bebekler,netten bakın öyle deneyin. Eminim emecektir zira ben öyle baş ettim. Bizim reddimiz bayağı uzun sürdü,baktım mıy mıy ediyor hemen yatırıyorum yanına yatıyorum ooooh mis😍
Gecesmom Yaşayan biri olarak söylüyorum asla biberon verme. Bir iki derken kıyamayıp veriyoruz sonra benim gibi memeyi tamamen bırakır. Lütfen ısrarcı olun aç kalınca mecbur alacak merak etmeyin ne kadar ağlarsa ağlasın vermeyin. Birlikte banyo yapın çok etkilidir
Yigitali60 Aynı durumu bizde yaşadık 3 aylıkken başladı memeye yatırdığım an itiyodu beni ağlıyodu ama ben pes etmedim geceleri uykulu olduğu için ağlamadan alıyodu ama sabahları çok zorlanıyodum 15 gün falan böyle gitti sonra düzeldi bende almayınca bikaç kere sağıp vermeyi denedim biberonu almadı mama kaşığıyla içirdim baktım tamamen beni unutacak zorlada olsa emzirmeye çalıştım şuan düzeldi çok şükür. Biberona alışırsa seni unutabilir o yüzden ağlasada itsede okşayarak konuşarak emzirmeye çalış ninniler aç, ben ninni açıp emziriyodum uyutuyodum şimdi alıştı ninni açıldığı an uyuyo ve emiyo