mrvyhya İyi akşamlar kızlar 6 aylık bebeğim 2 haftadan fazla oldu emerken ağlıyor napacagni şaşırdım artık sürekli mama vermek istemiyorum ağlamıyor memeye gelince bir anda bağırıyor emmiyor.kafasini arkaya atıyor ağzına almıyor aç kalıyor saatlerce aç kalsada yinede emmiyor gaz desek her seferinde mi gaz olacak bazn gazı yokken sakinken tuvaletini yapsada yinede ağlıyor yaşayan var mı
Kelebek_45 mrvyhya bizimde böyle 4 aylık bebeğim emmek istemiyor emme pozisyonuna aldığım gibi ağlamaya başlıyor algıları açılmaya başlamış sözde ondanmıs
vesicafella mrvyhya Aynısını biz de yaşadık şuan 9,5 aylığız hala emiyor. Bir süre sonra geçiyor emzirmekten vazgeçmeyin lütfen. Ayakta gezerek emziriyordum, emzirirken dans ediyordum hoplayıp zıplıyordum bir süre sonra gerçekten düzeliyor az sabır.
portakalreceli_ mrvyhya o aylarda oluyor ilgisini çeken başka bişeyler oluyor ondandır boş bir yerde emzirmeye çalışın. Oyun oynarken veya bişeyler yaparken bölmeyin oyununu memeleri gösterin belki heveslenir
mrvyhya Kelebek_45 ne kadar zamandır var bı.cozum bulaabildinz mi bn ayağa kalkıyorum oyantarak fln emzirmeye cakisiyrm 3 aylıkken buna benzer yaşamıştık atlatmistik bu sfer daha beteri oldu
dilara_0 mrvyhya Kelebek_45 Kızlar gazı olabilir, veyada göğsünüzü yıkayın temiz su ile kokuyu biz almasak da önceki emdiği süt memede kalıp zamanla koku yaparmış bu yüzden de olabilir 🌹
mrvyhya vesicafella ayakda emziriyorum başka şekillerde deniyorum.vazgecersem hepden bırakır diye korkuyorum teşekkür ederim zorlaya zorlaya devam etcem
mrvyhya portakalreceli_ hep ağlayan bı nenek.oldigi için oyun fln yok ama boş bir odada deneyeceğim teşekkür ederim
mrvyhya Blueberry0 sizde vazgeçmeyin emmese aç kalsada zorlada olsa veriyorum ağzına sadece geceleri 1 kere mama veriyorum o kdr tüm gün az az da olsa emzirmeye cakisiyrm değişik pozisyonlar deneyin
gencturk mrvyhya dil bağı dudak bağı falan varmı yada geniz eti sıkıntısı bunlar bebekte meme reddine sebep olabilir gece uyurken ağzı açık kalıyorsa falan yine bişeyler yerken sık sık tıkanıyorsa
mrvyhya gencturk hiç bilmiyorum ki onlar nasıl oluyor bakılıyor doktorlarda birşey söylemediler randevu alıp götürecegm hastaneye teşekkür ederim
vesicafella mrvyhya Korkma adaşım, geçiyor. Diş ağrısı,kaşıntısı başlıyor. Sular akıyor. Etrafı tanıyor hep bir gelişme oluyor kafaları ağrıyordur çocukların. Düzene girecek sabret.
gencturk mrvyhya yani doktor değilim ama çok okudum ve doktor videolarında açıklamalar vardı geniz eti açısından bi değerlendirebilirsiniz yada sütünüz az geliyorsa doymadığı için çene kasları yoruluncada bırakma eğilimi gösterebilir dere otunu kahvaltılarınıza ekleyebilirsiniz süt arttırır kuru yemişler yağlı olduğu için süt arttırır akşam yemeklerindede maydonoz hariç yeşil yapraklı sebzeleri ve bulgur pilavını tüketirseniz su içmenizde gün içinde yeterliyse artacaktır yinede kilo alımı ve sağlık problemine baktırmanızı öneririm
tutkaltupuannesi mrvyhya beyaz gurultu acmayi deneyin ses onu sakinlestiricektir ben kriz anlarinda denedigimde sonuc veriyo
mrvyhya tutkaltupuannesi bizde onların hiç biri etki etmiyor 6 aydır herşeyi deniyorum birazcık huysuz da bebeğimiz kolik demişlerdi ama kolik değil bnce
Blueberry0 mrvyhya 2-3 dk zor emiyor ağlıyor aç kalıyor mecbur veriyorum mama napıcam ki sütüm mü gelmiyor anlamıyorum ki :((
mrvyhya tutkaltupuannesi sagdigimda az çıkıyor o yüzden mama veriyorum birde belki meme reddi olur diye biberonla da vermek istemiyorum emerken geliyor süt saginca çok az
mrvyhya Blueberry0 belkide süt vardır aç diye bnde veriyordum 3. Ayda olduğunda bn ayağa kalktım gezdirerek hafifden dans eder gibi harekelterle müzikle fln emzirmeye başladım bikac ay öyle emdi başka hiç emmedi bu sefer hep mama verirsek aç diye meme reddi olur bnce bizi hiç istemez zatn mamayı çok seviyorlar doktor da demişti mama kolay geliyor ona alışmasın diye
elfnurs mrvyhya 3 aylık benimkide şimdiden reddetmeye başladı ama beyaz gürültü sesini açıp yatarak emziriyorum bazen öyle yapınca
mrvyhya elfnurs bir süre sonra geçiyormuş aslında zorlarsak bnde telwfnsan birşeyler açıyorum da sanki bişey olmuş gibi hiç bişey dinlemiyor çığlık.cigliga çok garip memeyi görünce bisy oluyor