1bebegimiz 8 aylık bebeğim ortalama 3 aydır asla geceleri uzun uyumuyo ve uykuya memeyle geri dönüyo 10 gibi uyutuyorum 11 gibi geri uyanıyo gögsümü verince geri uyuyo diş desem oda değil henüz diş de çıkarmıyoruzz ay bilmiyorum ya neden böyle gün içinde 2 uyku yapıyoruz son uykusundan 5 de uyanıyo otomatik gece uyuması lazım aslında bide ben oğlumu yanımda uyutuyorum yokluğumy mu hissediyorki bu durumu yaşayanşarınız varmı?
oznur06unlu 1bebegimiz canım büyük ihtimalle seni arıyor yanında kokuna alışmıştır bebeğini uyutunca basının yanına ya da kollarının arasına bı tsortunu ya da eşarbını koyabilirsin kokun sinsin ama koydugun şeye belki öyle ise yarar
Aleynaslan96 Aynı durumu yaşıyoruz 🥹🥹 en son uykusunu 5 de uyuyor 6 da kalkmış oluyor saat 10 veya 10.30 gibi uyuyor her saat başı kalkıyor ve bu durum 3 veya 4 aydır böyle bebeğim 7 aylık her uyandığında emmek istiyor emmeden uyumuyor ve uzun uyumuyor
Mutluanne2 7 ve 8. Aylarda ayrılık korkusu oluyor bebeklerde. Muhtemelen gün içinde bile sürekli kucağınıza gelmek, size yakın olmak ister. Sürekli sizi arar. Gece uyanmakarı ve destek istemeleri de bu yüzden olabilir.